Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Αν χάσουν την ασυλία, ο Σάκης θα είναι υποψήφιος»

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας βλέπει κλίκα στις ψηφοφορίες των Κόκκινων.

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Αν χάσουν την ασυλία, ο Σάκης θα είναι υποψήφιος»
2'

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το πώς ψηφίζει η ομάδα των Κόκκινων και πώς θα επηρέαζε τους Κόκκινους μια νίκη των Μπλε στην αποψινη ασυλία.

«Μια νίκη δική μας θα οδηγήσει τον Σάκη Κατσούλη κατόπιν συνεννόησης σε υποψηφιότητα. Αυτό θα συμβεί. Αν χάσουν την ασυλία, ο Σάκης θα είναι υποψήφιος. Αυτό δεν κάνανε με τον Στέλιο; Πάμε να δούμε, λοιπόν, συνεννοούνται ή δεν συνεννοούνται; Γιατί χθες συνεννοήθηκαν», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ένταση μεταξύ Τάκη - Στέλιου - «Τα έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου»

Nωρίτερα σήμερα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Στέλιου Χαντάμπακη κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι δεν είχε την στάση που θα έπρεπε όταν τον κατηγορούσαν οι Μπλε.

«Τι θέλεις να πεις για μένα», ρωτούσε ο Στέλιος τον Τάκη, με τον Σάκη Κατσούλη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, την ώρα που έπρεπε να αποφασίσουν τα ματσαρίσματα για τον αγώνα.

«Τώρα που τα έκανες σαν τα μούτρα σου θες να πεις τι έγινε, είπε ο Στέλιος στον Τάκη. «Έχεις νεύρα και τα μεταφέρεις» πρόσθεσε, με τον Τάκη να τον κατηγορεί, «πιστεύω ότι έχεις μιλήσει με την Σταυρούλα».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ένταση μεταξύ Τάκη - Στέλιου - «Τα έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου»

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Πόσο καλύτερος είναι ο Χανταμπάκης από εμένα;»

Survivor All Star - Ξεσπάθωσε ο Βασάλος: «Ποιος την έχει πιο μεγάλη τη… στατιστική είναι εδώ μέσα»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή