Survivor All Star - Στέλλα Ανδρεάδου: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις, με χλευάζεις»

Survivor All Star: Η Στέλλα Ανδρεάδου αποκάλυψε ότι περνά δύσκολα εξαιτίας του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star - Στέλλα Ανδρεάδου: «Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις, με χλευάζεις»
2'

Χαμός στο Survivor All Star μετά τις αποκαλύψεις και τα λόγια που ακούστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η Στέλλα Ανδρεάδου προχώρησε σε ένα δριμύ κατηγορώ στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής και παίκτρια του Survivor All Star εξομολογήθηκε πως «φαίνεται ότι ο αρχιμάγειρας Σπύρος, αυτός που δείχνει τους άλλους πως μαγειρεύουν και εγώ το έχω ξαναπεί όταν ήταν η Ελευθερία, που νόμιζε ότι εγώ με τη Ρία μαγειρεύομαι, αυτός μαγειρεύει τις ψήφους ώστε να μην βγει στον τάκο. Όταν γυρίσαμε από το συμβούλιο είπε ότι, όσοι ψήφισαν Σπύρο, θα τους καταδικάσει ο κόσμος. Λέει «ψάχνω το τρίτο άτομο! Με ψήφισε ο Αγόρου, με ψήφισε ο Μπάρτζης, όποιος είναι το τρίτο άτομο θα το καταδικάσει ο κόσμος». Λέω «Σπύρο, εγώ σε ψήφισα και αν θέλεις να πεις κάτι, επειδή γνωρίζεις ότι σε ψήφισα εγώ, πες το πρόσωπο με πρόσωπο. Μην το πας πλαγίως. Αν έχεις παντελόνια, πες το μπροστά μου». Και αν έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί όντως έχεις πρόβλημα μαζί μου, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, από τη στιγμή που δεν σου έχω κάνει τίποτα, πες το μου».

«Με υποτιμάς, γελάς μαζί μου, με κοροϊδεύεις και με χλευάζεις μαζί με την Σταυρούλα. Έλα πες μου αν έχεις κάποιο πρόβλημα για να το λύσουμε. Κάνω τεράστια υπομονή με τις προσβολές, τις πλάγιες προσβολές, για να μη χαλάσω το κλιμα της ομάδας και να πηγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο χαρούμενοι και να το παίζουμε χαρούμενοι για να επιβιώσουμε» πρόσθεσε ακόμα η Στέλλα Ανδρεάδου στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 3/5: Έρχεται μεγάλη ανατροπή – Η δυσάρεστη έκπληξη

Survivor All Star Spoiler 3/5: Mία σπίθα αρκεί για να «ανάψουν τα αίματα» μεταξύ των δύο ομάδων

Survivor All Star: Η πρώτη αντίδραση της Όλγας Πηλιάκη για την οικειοθελή αποχώρηση του Χανταμπάκη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή