Eurovision: Φέρνει αλλαγές στα υπόλοιπα κανάλια – Ποια προγράμματα μετακινούνται

Η Eurovision έρχεται και τα μουσικά σόου του ανταγωνισμού… αλλάζουν ρότα

Eurovision: Φέρνει αλλαγές στα υπόλοιπα κανάλια – Ποια προγράμματα μετακινούνται
2'

Το Σάββατο 13 Μαϊου, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, θα μεταδοθεί ζωντανά ο τελικός της Eurovision. Σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή της Liverpool Arena, σε σχολιασμό Μαρίας Κοζάκου και Τζένης Μελιτά, η 67η διοργάνωση θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Ο Βίκτωρ Βερνίκος, που θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό την Πέμπτη 11 Μαΐου με το τραγούδι «What they say», θα προσπαθήσει να περάσει στον τελικό για να κάνει τους Έλληνες Eurofans υπερήφανους. Αν, μάλιστα, τα καταφέρει οι τηλεθεατές θα συντονιστούν -ως είθισται- με τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Τα υπόλοιπα κανάλια επηρεάζονται από το μεγάλο πάρτι της μουσικής, με τα στελέχη να τροποποιούν τον προγραμματισμό τους.

Έτσι, την 13η του μήνα, στον ALPHA, δεν θα μεταδοθεί το «Just the 2 of us». Το μουσικό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη και τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Καίτη Γαρμπή, αλλά και τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, θα διασκεδάσουν το κοινό την Παρασκευή 12 Μαϊου. Οι σειρές δεν θα βγουν στον αέρα, με το φανατικό κοινό του «Σασμού», του «Παράδεισου των Κυριών» και της παραγωγής «Αυτή η νύχτα μένει» να αλλάζουν συνήθειες.

Στην ίδια λογική και το MEGA. Το Σάββατο, στις 21.00, δεν θα μεταδοθεί η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με τη Ρούλα Κορομηλά. Τη θέση της θα πάρουν ελληνικές και ξένες ταινίες, όπως «Μία κυρία στα μπουζούκια». Ο ΣΚΑΪ θα ρίξει στην αρένα, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα μετά το τέλος του «Voice», ταινίες όπως και το STAR.

Αυτό σημαίνει ότι η ΕΡΤ θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς και αναμένουμε να δούμε πόσο θα εκτοξευτούν τα νούμερα τηλεθέασης. Όπως είναι λογικό, αυτό θα εξαρτηθεί και από την απόδοση του Βίκτωρος. Αν περάσει στη μεγάλη βραδιά της Eurovision, το κοντέρ στους πίνακες της Nielsen θα σκαρφαλώσει υψηλότερα.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας – Πώς εμφανίστηκε ο Βίκτωρ Βερνίκος

Eurovision 2023: Ξεκίνησαν οι πρόβες - Εντυπωσίασε το μεγάλο φαβορί

H αποκάλυψη του Victor Vernicos για τη Eurovision

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή