Survivor All Star: «Οργή» στο twitter για τη στάση της Μαριαλένας στην αποχώρηση του Αγόρου

Survivor All Star: Οι χρήστες του twitter «δίκασαν» την κόκκινη ομάδα - Μία ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor All Star
Glomex
7'

Χαμό έχει προκαλέσει η οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε πως θεωρεί ότι ο λόγος που αποφάσισε να φύγει ο συμπαίκτης του ήταν η αποκάλυψη που έκανε για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor έπιασε τον Βασάλο και του αποκάλυψε ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του, πράγμα που του είχε πει εμπιστευτικά.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου, κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι 15 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς, αν ήθελε να αποχωρήσει θα το έκανε μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην κάμερα του Survivor.

Σπύρος Μαρτίκας: «Ο κόσμος βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει»

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star και τον κατηγορεί ότι «εγκατέλειψε», ενώ τον στήριζε τόσος κόσμος.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης κι αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κοινού, ενώ τόνισε πως ήταν λάθος ο Χανταμπάκης να αποχωρήσει λίγο πριν την ψηφοφορία.

«Τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς και μας κάνει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό, η στήριξη κι η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και θα παίξει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί κι επιβραβεύει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν και μόνο στην ιδέα να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία, μια πορεία έντονη,πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς οπαδούς».

Τέλος, τόνισε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού τον στήριζε στο Survivor All Star. «Κι όταν έχεις ετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις. Όταν έχεις προετοιμάσει όλο σου τον κόσμο να σταθεί υπέρ σου, γιατί έχεις διαγράψει μία υπέροχη πορεία, γιατί όλοι εδώ μέσα στο επιβεβαιώνουν ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Κι αυτό το έχει δει και ο κόσμος έξω κι όλος ο στρατός σου είναι έτοιμος να σε στηρίξει. Πριν ανοίξουν οι κάλπες, η ψηφοφορία για να απαντήσει ο κόσμος στην στήριξή σου, έφυγες», είπε κλείνοντας.

Μελίνα Μεταξά: «Αφήνεις έξι άτομα πίσω σε μία περίεργη περίοδο»

«Ήμασταν λιγότεροι από τους αντιπάλους. Έχουμε μείνει ‘εξι, εγκαταλείπεις την ομάδα σου, αφήνεις έξι άτομα πίσω σε μία περίεργη περίοδο που διανύουμε, δεν περιμένεις να δούμε τι θέλει ο κόσμος και φεύγεις. Κάποιοι μάχονται πάνω στη γραμμή και κάποιο λιποτακτούν, αν το παιχνίδι είναι μία μικρογραφία της έξω ζωής αυτή είναι η μετάφραση», είπε η Μελίνα Μεταξά από την πλευρά της παρομοιάζοντας την αποχώρηση Χανταμπάκη με εγκατάλειψη μάχης σε διάρκεια πολέμου.

Συγκίνηση στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star οι δύο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες το έπαθλο επικράτησε μεγάλη συγκίνηση.

Η Ρία Κολοβού όταν έμαθε ότι πρόκειται να δει φωτογραφίες της αδερφής της με τα παιδιά της ξέσπασε σε κλάματα, δηλώνοντας πως τα ανίψια της είναι σαν δικά της παιδιά.

«Μου έχουν λείψει απίστευτα πολύ όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Ωστόσο υπάρχουν δύο ανθρωπάκια εκεί έξω, τα ανίψια μου και δεν θέλω τίποτα άλλο περισσότερο όσο καιρό είμαι εδώ να δω ένα μήνυμά τους. Ελπίζω σήμερα ο Θεός να μας βοηθήσει. Δεν έχω κάνει παιδιά, τα έχω σαν δικά μου, ίσως γιατί είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου. Νιώθω ότι η μισή καρδιά είναι δική μου και η άλλη μισή της αδερφής μου. Θέλω όσο τίποτε άλλο να κερδίσουμε», είπε η Ρία Κολοβού και ξέσπασε σε κλάματα.

Ατύχημα για τον Καραγκούνια

Μπλε και Κόκκινοι μπήκαν στο στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας. Σε αυτό, όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας είχε έναν τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star θέλησε να τα δώσει ξανά όλα για όλα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια να κατακτήσει τη νίκη. Αμέλησε όμως να προστατεύσει πλήρως, καθώς φαίνεται, τον εαυτό του.

Έτσι, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε θέση πλάι στον Ηλία Μπόγδανο και ρίχθηκαν στη μάχη της νέας αναμέτρησης. Η ταχύτητα που είχε στο ξεκίνημα, όμως, οδήγησε τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να βρει απευθείας με το κεφάλι μια κολόνα και να σωριαστεί στο έδαφος.

Αμέσως ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός διέκοψε το αγώνισμα με τη σφυρίχτρα του ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος φώναξε την βοήθεια του ιατρικού προσωπικού. «Ώπα, έχουμε τραυματισμό! Ο Τάκης χτύπησε το πρόσωπο του στα σχοινιά και έχει σκίσει το φρύδι του» περιέγραψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ηλία, τον σβέρκο μου! Παιδιά, τον σβέρκο μου! Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» αναφώνησε ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο και πλησίασε αμέσως γιατρός φορώντας του κολάρο.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει καλύτερα, παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα μεταφερθεί στην κλινική. Θα κάνει αξονική, μαγνητική και ότι άλλο χρειάζεται για να δούμε πως είναι η κατάσταση της υγείας του» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός για να πάρει την θέση του τραυματισμένου παίκτη του Survivor All Star, στον αγωνιστικό χώρο, ο Σάκης Κατσούλης και να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Νίκη για τους Κόκκινους

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας μετά από καιρό το έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Νικήτρια, αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου άκουσαν ηχογραφημένα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αποχώρησε ο Αγόρου

Στο Συμβούλιο του Νησιού ένας παίκτης θα αποχαιρετούσε τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι ή ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει;

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor αποχωρεί ο Νικόλας Αγόρου.

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Οργή για Μαριαλένα και Κόκκινους στο twitter

Αυτό που έκανε άσχημη εντύπωση στους τηλεθεατές ήταν πως στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας με πρωταγωνίστρια την Μαριαλένα, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή