Survivor All Star: Το ατύχημα που «πάγωσε» τους παίκτες - Από τον στίβο μάχης στο νοσοκομείο

Ο παίκτης των Μπλε αποχώρησε τραυματίας μετά από σοβαρό χτύπημα στο σκοινί

Survivor All Star: Το ατύχημα που «πάγωσε» τους παίκτες - Από τον στίβο μάχης στο νοσοκομείο
2'

Στον χθεσινό στίβο μάχης οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Νικήτρια, αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ένας παίκτης θα αποχαιρετούσε τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι ή ο Τάκης Καραγκούνιας; Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor αποχωρεί ο Νικόλας Αγόρου.

Ωστόσο αυτό που πάγωσε περισσότερο από όλους τους παίκτες ήταν ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια στον στίβο μάχης. Ο παίκτης θέλησε να τα δώσει όλα για όλα ώστε να καταφέρει να φέρει τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο από τον υπερβάλοντα ζήλο έτρεξε στην εκκίνηση πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να βρει απευθείας με το κεφάλι σε μια κολώνα και να σωριαστεί στο έδαφος.

Απευθείας ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το αγώνισμα και φώναξε το ιατρικό προσωπικό για να δώσει τις πρώτες βοήθειες. «Ώπα, έχουμε τραυματισμό! Ο Τάκης χτύπησε το πρόσωπο του στα σχοινιά και έχει σκίσει το φρύδι του», έλεγε ο Λιανός στην περιγραφή.

«Ηλία, τον σβέρκο μου! Παιδιά, τον σβέρκο μου! Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» φώναζε ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον γιατρό να του τοποθετεί απευθείας κολάρο.

Ο παίκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και αναλόγως την υγεία του θα επιστρέψει στο παιχνίδι.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει καλύτερα, παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα μεταφερθεί στην κλινική. Θα κάνει αξονική, μαγνητική και ότι άλλο χρειάζεται για να δούμε πως είναι η κατάσταση της υγείας του» τόνισε ο Γιώργος Λιανός. Ευτυχώς τη γλίτωσε με κάποια ράμματα.

Τη θέση του Καραγκούνια στην αναμέτρηση με τον Μπόγδανο πήρε ο Σάκης Κατσούλης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή