Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές και σειρές κέρδισαν τη μάχη την Κυριακή

Τηλεθέαση: Από το πρωί έως το βράδυ, υπήρξαν προγράμματα που ξεχώρισαν 

Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές και σειρές κέρδισαν τη μάχη την Κυριακή
2'

Οι τηλεοπτικές μάχες, την Κυριακή, πρωταγωνίστησαν με κάποια από τα προγράμματα να παίρνουν προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στην prime time, την πρώτη θέση στο σύνολο κατέκτησε η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Η παραγωγή μυθοπλασίας κέρδισε το 25,7% του συνόλου ενώ στο δυναμικό κοινό έκανε 16,5%. Στο εν λόγω μερίδιο, την πρωτιά κατέκτησε η σειρά του STAR «IQ 160» με 19,4%. Στο σύνολο, το σίριαλ κράτησε συντροφιά στο 15% του κοινού. Όπως φαίνεται είναι από τις φρέσκες δουλειές που έχουν βρει απήχηση στους τηλεθεατές και όχι άδικα, αφού η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής απογειώνουν τους βασικούς ρόλους.

Βράδυ Κυριακής χωρίς «Survivor All Star», δεν γίνεται! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που θα βγει στον αέρα αυτή την εβδομάδα μέχρι και αύριο Τρίτη πατώντας μετά pause λόγω debate και Eurovision, άγγιξε το 18,9% στο σύνολο και 16,% στο δυναμικό κοινό.

Στην ίδια ζώνη το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA έκανε 17,4% σε σύνολο και 11,1% σε δυναμικό κοινό, ενώ το «First Dates» του STAR περιορίστηκε στο 8% και στο 11,7% αντίστοιχα.

Η πρωινή ζώνη, χθες Κυριακή, είχε επίσης ενδιαφέρον. Στο σύνολο την πρώτη θέση κέρδισε το μαγκαζίνο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με 17,8% ενώ το «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA τερμάτισε στην κορυφή στο δυναμικό κοινό με 20,7%.

Στη μεσημεριανή ζώνη, το «Καλύτερα δε γίνεται!» έκανε τη διαφορά σημειώνοντας 19,1% στο σύνολο και 16,7% στους τηλεθεατές 18-54. Εντύπωση προκαλούν, στον αντίποδα, τα μονοψήφια νούμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί». Η Ελίνα Παπίλα με την ομάδα της δεν ξεπέρασε το 4,3% στο σύνολο και το 5,3% στους τηλεθεατές 18-54.

Λίγη ώρα αργότερα, το απόγευμα, η εκπομπή μαγειρικής «Kitchen Lab» του ALPHA έκανε 17,7% στο σύνολο με τον Άκη Πετρετζίκη να αποδεικνύει τη δυναμική που έχει στο κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Το κοινό ψηφίζει Σασμό το βράδυ και Καινούργιου το πρωί

Πρωινή ζώνη: Τι δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης για την επόμενη σεζόν

My Style Rocks: Αλλάζει ξανά ώρα - Η τηλεθέαση και τα σχέδια για την επόμενη χρονιά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή