Τι έδειξαν τα «μηχανάκια» τηλεθέασης για το Survivor – Χάνει έδαφος το ριάλιτι

Το Survivor All Star φαίνεται να χάνει τηλεθεατές, ενώ οι σειρές κερδίζουν τη μάχη

Τι έδειξαν τα «μηχανάκια» τηλεθέασης για το Survivor – Χάνει έδαφος το ριάλιτι
2'

Βράδυ Δευτέρας και η εβδομάδα ξεκίνησε για κάποια από τα προγράμματα με θετικό πρόσημο, για άλλα όμως με αρνητικό. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, πρωταγωνιστής στη βραδινή ζώνη ήταν ο «Σασμός». Η σειρά του ALPHA, για μία ακόμη φορά, κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές με τα μηχανάκια να καταγράφουν υψηλή τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή μυθοπλασίας, έκανε 23,7% σε σύνολο και δυναμικό κοινό. Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», σημείωσε 22,4% στο σύνολο και 14,6% στους τηλεθεατές 18-54 αποδεικνύοντας ότι παραμένει σταθερή αξία στην prime time. Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε το lead in, έκανε 16,7% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό. Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 κράτησαν συντροφιά στο 9,1% στο σύνολο και στο 9,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ το σίριαλ «Ποιος Παπαδόπουλος;» του ΑΝΤ1 έκανε 6,3% και 7,4%.

Η παραγωγή μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι», περιορίστηκε στο 3,4% στο σύνολο και 4,1% στους τηλεθεατές 18-54.

Τα ριάλιτι σόου της βραδινής ζώνης κατέκτησαν το δικό τους ποσοστό. Το «MasterChef» του STAR έκανε 11,3% στο σύνολο και 15,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Survivor All Star» σημείωσε 15,5% στο σύνολο και 13% στους τηλεθεατές 18-54. Το ριάλιτι επιβίωσης εμφανίζεται με χαμηλότερα ποσοστά το τελευταίο διάστημα, στοιχείο που αποτυπώνει ότι ενδεχομένως οι τηλεθεατές έχουν κουραστεί από τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Τι συμβαίνει στη ζώνη των 20:00

Η σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών» του ALPHA κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έτσι χθες, σημείωσε 20,8% στο σύνολο και 19,6% στο δυναμικό κοινό.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» στον ΑΝΤ1, την ίδια ώρα, έκανε 13,4% και 12,1% αντίστοιχα. Το σίριαλ της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σημείωσε μονοψήφια νούμερα, που μεταφράστηκαν σε 4,2% στο σύνολο και 3% στο δυναμικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή