Survivor All Star: Αφρικανικό ξεμάτιασμα του Τάκη Καραγκούνια στον Βασάλο

Ο Τάκης Καραγκούνιας προσπαθεί με ξεμάτιασμα να κάνει τον Βασάλο να παίξει καλά στο παιχνίδι και να φύγουν μακριά του οι κατάρες των Μπλε
GLOMEX
1'

Λίγο πριν οι παίκτες πέσουν στη μάχη για τον μεγάλο αγώνα επάθλου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε στον στίβο μάχης ότι είναι πανέτοιμος για τον σημερινό αγώνα ειδικότερα μετά την προετοιμασία που έκανε με το ιδιαίτερο ξεμάτιασμα από την Αφρική, του Τάκη Καραγκούνια.

Όπως περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Τάκης θέλοντας να διώξει την αρνητική ενέργεια της Μπλε ομάδας από τον παίκτη πήρε ένα κουτάλι, το έβαζε στο κεφάλι του Βασάλου και φώναζαν μαζί «είμαι ανίκητος».

«Πήγε να μου φτύσει νερό στη μούρη, δεν τον άφησα», είπε ο Βασάλος.

Τότε ο Καραγκούνιας έδειξε πώς γίνεται το αφρικανικό ξεμάτιασμα. «Παίρνεις ένα ποτήρι και ανακατεύεις το νεράκι που έχεις και κάνεις μια ευχή. Οπότε πίνω με το κουτάλι τρεις γουλιές από το νερό (έδειξε ότι φτύνει μετά) και μετά παίρνει αυτός το κουτάκι και φωνάζει "είμαι ανίκητος" και φωνάζω και εγώ "είμαι ανίκητος"».

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε με πολύ χιούμορ όπως πάντα «Μετά από αυτά παιδιά δεν έχετε καμία ελπίδα. Έχουν βάλει τα μεγάλα μέσα».