Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης «δίνει στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο – «Αυτός έγραψε το χαρτάκι»

Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιος έγραψε το περιβόητο χαρτάκι, που οδήγησε στην αποβολή του από το παιχνίδι

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης «δίνει στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο – «Αυτός έγραψε το χαρτάκι»
Glomex
1'

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor», είπε στα τέλη Μαρτίου ο Γιώργος Λιανός στο «Survivor All Star» ανακοινώνοντας την αποβολή των δύο ανδρών από το ριάλιτι επιβίωσης.


Όλο αυτό το διάστημα, ο Ηλίας Γκότσης είχε εκφράσει την δική του άποψη ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει ποιος πραγματικά ευθυνόταν για την αποβολή του. Η απάντηση ήρθε, το πρωί της Πέμπτης, μέσα από το «Πρωινό Μας», όπου ήταν καλεσμένος.

«Το χαρτάκι είναι γνωστό ότι το είχε γράψει ο Μπόγδανος και το λέω πρώτη φορά γιατί βλέπω τους παίκτες που αποχωρούν και λένε πράγματα που είχα στο μυαλό μου… Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια», υποστήριξε ο Γκότσης τονίζοντας ότι ο Μπόγδανος δεν πήρε θέση. Στη συνέχεια ανέφερε ότι, επειδή ήταν φίλος του, δεν θέλησε να τον προδώσει.

«Δεν ήμουν μόνο εγώ και ο Ηλίας, γνωρίζουν κι άλλοι άνθρωποι γι΄ αυτό το πράγμα. Ήταν κι άλλοι που έλεγαν τι ήθελαν», πρόσθεσε τονίζοντας ότι η παραγωγή γνώριζε ότι δεν ήξερε Αγγλικά.

Στο τέλος, ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε σε τοξικές συμπεριφορές παικτών και γνωστοποίησε ότι έχει κάνει ξεκαθάρισμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή