My Style Rocks: Χαμός στο πλατό με Νικόλ και Emilia - «Είσαι το φίδι, κάνεις τον κλόουν»

Σε πεδίο μάχης μετετράπη το πλατό του My Style Rocks με αφορμή τη βαθμολογία της Νικόλ στη Χαρά, με την πρώτη να ανταλλάσσει βαριές χαρακτηρισμούς με την Emilia

My Style Rocks: Χαμός στο πλατό με Νικόλ και Emilia - «Είσαι το φίδι, κάνεις τον κλόουν»
1'

Χαμός έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks». Συγκεκριμένα η βαθμολογία της Νικόλ στη Χαρά, σήμερα στάθηκε αφορμή για νέες εντάσεις και ο καβγάς ανάμεσα στις παίκτριες, δεν άργησε να έρθει.

«Από το πρωί έχω τάσεις για εμετό κι αυτό μου επιβαρύνει την τάση με αυτά που ακούω… Είστε πολύ obsessed (εμμονικές) με εμάς. Μιλούσες επάνω στον κ. Κουδουνάρη. Αυτό είναι τραγική ειρωνεία και ασέβεια» είπε πρώτη η Emilia Vodos.

Με τη σειρά της, η Νικόλ πήρε τον λόγο και ανέβασε τους τόνους, λέγοντας: «Αν όντως η Χαρά δεν πάει να κάνει αυτό που νομίζω, θα της ζητήσω δημόσια συγγνώμη… Αστεία είσαι εσύ που κάνεις τον κλόουν».

«Τι είναι αυτά που λες; Έχεις ξεφύγει Νικόλ. Μαζέψου! Έχεις πάρει δύο νίκες και νομίζεις ότι εδώ μέσα είμαστε… Ξύπνησες για να το παίξεις τι; Μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού το έπαιζες θύμα. Σε έχουν κατακράξει έξω και για το πόσο φίδι είσαι εδώ μέσα», είπε η Emilia.

«Κι εσένα σε έχουν κατακράξει που έχεις την στυλίστρια και την έβγαζες. Εσύ είσαι το φίδι. Παίζεις πίσω από τις πλάτες μας. Είσαι μυθομανής κι ο ορισμός του ό,τι δηλώσεις είσαι» κατέληξε η Νικόλ.

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Άφωνη η Καραβάτου με την απαγορευμένη λέξη – «Δεν θέλαμε να το ακούσουμε»

My Style Rocks: Απούσα η Ευδοκία Τσαγκλή από τον διαγωνισμό - Επέβαινε στο τρένο των Τεμπών

My Style Rocks: Η αποκάλυψη της Σελένης - «Είχα νευρική ανορεξία έφτασα 42 κιλά»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή