Survivor All Star: Αλλαγή ώρας στο αποψινό επεισόδιο – Πότε θα προβληθεί;

Survivor All Star: Αλλάζει ώρα προβολής απόψε, Κυριακή 14 Μάϊου 2023

Survivor All Star: Αλλαγή ώρας στο αποψινό επεισόδιο – Πότε θα προβληθεί;
2'

Το Survivor All Star αλλάζει ώρα προβολής, σήμερα Κυριακή 14/5. Λόγω αλλαγής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί στις 22:10.

Μεγάλες εντάσεις θα δούμε σήμερα στο Survivor All Star, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μπάρτζη. Ο Tούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει στους παίκτες πως θα διαγωνιστούν, όχι για έπαθλο φαγητού, αλλά για να κερδίσουν ένα… αυτοκίνητο.

Όλοι οι παίκτες ορμούν στον στίβο μάχης και δίνουν το 100% του εαυτού τους, όμως ο νικητής είναι ένας: Ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει το αυτοκίνητο, αλλά κι ένα πλούσιο γεύμα, το οποίο θα κληθεί να μοιραστεί.

Φαίνεται ότι οι κόκκινη ομάδα θα αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την ήττα στην πρώτη ασυλία.

Οι Μαχητές, χαλαροί κι ωραίοι περιμένουν τις εξελίξεις και πλέον τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Σπύρος Μαρτίκας γι’ ακόμη μια εβδομάδα στον Αγιο Δομίνικο.

Πολλοί ενδεχομένως να περίμεναν οι Διάσημοι να κινηθούν βάσει λογικής στη διαδικασία της ψηφοφορίας τους και να στείλουν τον Τάκη Καραγκούνια στον τάκο. Κάτι τέτοιο, τελικά, δεν θα συμβεί καθώς πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την πλευρά της κόκκινης ομάδας είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Γιώργος Κόρομι βγαίνει και πάλι στον τάκο, έχει όμως αποδείξει στις προηγούμενες ψηφοφορίες που συμμετείχε πως διατηρεί κοινό ικανό να τον κρατήσει και πάλι εντός παιχνιδιού.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Στέλιος Χανταμπάκης: «Ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος»

Survivor τα μαλλιά της Λάουρα Νάργες- Οι δύο απανωτές αλλαγές λίγο καιρό μετά τη γέννα

Survivor All Star Spoiler: Άγριος καυγάς - «Άναψαν τα αίματα» μεταξύ Μάριου και Τάκη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή