Η Γη της Ελιάς: Δύο μυστηριώδη πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά

Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, συνεχίζει τις σεναριακές προσθήκες
2'

Ο θάνατος της Μυρτάλης, που θα δούμε στο τέλος της εβδομάδας στη «Γη της Ελιάς», θα καθηλώσει. Όμως, η Βάνα Δημητρίου και ο Αντρέας Γεωργίου επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για το μέλλον προκειμένου το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται η Μαρίνα και η Ιουλία. Η Μαρίνα κατηγορεί τον εαυτό της, γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στη Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει. Ωστόσο, πρέπει να σταθεί στα πόδια της καθώς είναι έγκυος συνεχίζοντας βέβαια να ζει με τις αναμνήσεις αφού ο Ισίδωρος της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης.

Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στον γυναικολόγο για εξετάσεις κι εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, τον Χάρη (Ανδρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα). Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με το ζευγάρι, αγνοώντας πως ο Χάρης είχε παράλληλο δεσμό με την ξαδέρφη της Ρένας, τη Στέλλα που έχει πεθάνει. Στη συνέχεια, θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά του μυστικά καθώς κρύβει κάτι πολύ καλά.

Ένας ακόμη θάνατος φέρνει θλίψη

Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική. Η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα.

Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι είναι και αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλλει παραίτηση.