Survivor All Star: Αποχωρεί Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας;

Το Twitter έχει πάρει φωτιά και τα spoilers που θέλουν τους δύο άντρες να αποβάλλονται είναι πολλά.

Survivor All Star: Αποχωρεί Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας;
1'

Λίγα 24ωρα μετά τον μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, στο «Survivor All Star», η κατάσταση φαίνεται ότι είναι ανεξέλεγκτη. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες, το Twitter έχει «πάρει φωτιά» με χρήστες του δημοφιλούς μέσου να αναφέρουν ότι οι δύο άντρες ετοιμάζονται να αποβληθούν.

Σύμφωνα με τα spoilers, τόσο ο Τάκης από την κόκκινη ομάδα όσο και Νίκος από τη Μπλε έχουν απομονωθεί από άτομα της παραγωγής. Ο λόγος ακόμη δεν είναι ξεκάθαρος, ωστόσο πρόκειται για δύο εκρηκτικές προσωπικότητες που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τις εντάσεις.

Άλλωστε, πριν από κάποιες ημέρες, στο αγώνισμα με έπαθλο το αυτοκίνητο, οι δυο τους σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια. Ο Τάκης Καραγκούνιας πήγε στον πάγκο των Μπλε και τα έβαλε ανοιχτά με τον Νίκο Μπάρτζη. «Tι θες ρε, τι θες; Έλα εδώ Τάκη, έλα εδώ μη μου…», φώναζε ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια κάποιοι από τους συμπαίκτες μπήκαν στη μέση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αυτό που απομένει, λοιπόν, είναι να δούμε αν Νίκος και Τάκης -δύο από τα μεγάλα φαβορί- θα συμπληρώσουν τη λίστα με τις αποβολές του all star κύκλου του «Survivor».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή