Εκλογές 2023: Σε προεκλογικούς ρυθμούς η TV – Ποια προγράμματα «κόβονται»

Εκλογές 2023: Συνεχίζονται οι αλλαγές στον προγραμματισμό των σταθμών – Τι θα δει το κοινό
3'

Δύο 24ώρα απέμειναν για τις εκλογές και η ενημέρωση πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη. Η ψυχαγωγία περνά σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα εκπομπές να βγαίνουν εκτός κι άλλες να «κόβονται» σε διάρκεια.

Έτσι, στο STAR, η εκπομπή «Breakfast@STAR» θα βγει στον αέρα στις 08.45 αλλά θα κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 11.00 καθώς θα ακολουθήσει διακαναλική συνέντευξη. Στις 11.45, η Ζήνα Κουτσελίνη θα αναλάβει δράση με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στο ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά θα βγει τελικά στον αέρα αλλά με μειωμένη διάρκεια. Συγκεκριμένα, το σήμα της έναρξης θα πέσει στις 09.40 αλλά θα προβληθεί μόνο για 50’ και αυτό για να φιλοξενήσει συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα. Η ξανθιά παρουσιάστρια με το μαγκαζίνο ήταν προγραμματισμένο να μην συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Φαλήρου, όμως η θετική απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τα δεδομένα. Στις 10.30 τη σκυτάλη θα πάρουν οι «Αταίριαστοι». Το μεσημέρι δεν θα προβληθεί το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, καθώς τις τελευταίες ημέρες λόγω επικαιρότητας έχει μπει στον «πάγο».

Στο μέτωπο του MEGA, επίσης, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Η Δανάη Μπάρκα θα βγει στον αέρα στις 10.50 αλλά για μία μόνο ώρα, καθώς θα ακολουθήσει διακαναλική συνέντευξη. Η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή «Ελένη» θα καλωσορίσει το κοινό στις 13.30 αλλά για λιγότερη ώρα από το προβλεπόμενο. Όσον αφορά στην prime time, το νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα μεταδοθεί στις 21.40. Μάλιστα, θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Θεοδώρα βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη και, έτσι, αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι της Αθηνάς μέχρι να προχωρήσει η εντολή εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο. Ο Πότης και η Αννα οργανώνουν άλλη μία μουσική βραδιά.

Αυτήν τη φορά το «παρών» δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει εντελώς τα λογικά του. Ο Μάνος και η Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει. Ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω από το σπίτι της Εύας και, έτσι, εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι.

Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να τη χάσει και, μέσα σε απόλυτο παραλογισμό, τη σκοτώνει.