Survivor All Star: 12 φετινές υποψηφιότητες για τον Μαρτίκα – Έρχεται τιμωρία για τον Καραγκούνια

Survivor All Star: Τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece
6'

Λόγω των εκλογών της Κυριακής 21ης Μαΐου, το Survivor All Star προβλήθηκε ξανά στις τηλεοπτικές οθόνες το βράδυ της Τρίτης.

Στεναχωρημένες οι ομάδες από την αποχώρηση του Κόρο

Διάσημοι και Μαχητές συζητούν στην παραλία την αποχώρηση του Κόρο από το παιχνίδι, με κάποιους να έχουν λυπηθεί αρκετά καθώς τον θεωρούσαν καλό παίκτη και περίμεναν να φύγει ο Τάκης Καραγκούνιας ή η Μελίνα Μεταξά.

Η απουσία του Κόρο είναι πολύ στενάχωρη για κάποιους στη μπλε ομάδα. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στεναχωρήθηκε αρκετά αν και το περίμενε ότι ο Κόρο θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε. Μάλιστα ο Μάριος Πρίαμος είχε σκεφτεί πώς αν δεν ήταν ο Κόρο θα ήταν ο Τάκης αλλά δυστυχώς έγινε το ανάποδο. Κάποιοι άλλοι παίκτες στην καλύβα συζητούσαν ότι ήθελε να φύγει και τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά εσωστρεφής και η στάση που κρατούσε στα Συμβούλια αυτό έδειχνε.

Αιχμές Μαρτίκα για Κόρο

Ο Ηλίας Μπόγδανος απογοητεύτηκε που έφυγε ο Κόρο από το παιχνίδι καθώς οι δυο τους είχαν μια καλή φιλία.

«Δεν θα είναι ίδιες οι επόμενες ημέρες. Μπορεί να μην είχαμε πολλές σχέσεις αλλά ένιωθα ασφάλεια με την παρουσία του. Ένας δικός μου άνθρωπος. Θα με επηρεάσει ψυχολογικά. Δεν θα είναι ο Κόρο δίπλα μου το βράδυ».

Σχετικά με το ότι ο Κόρο ήθελε να νικήσει ο Σάκης και όχι εκείνος είπε ότι πληγώθηκε αλλά το περίμενε. «Περίμενα ότι θα πει τον Σάκη. Ένιωσα μια πικρία αλλά το περίμενα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι από το Survivor All Star αλλά κυρίως έμεινε στο σχόλιο του πρώην παίκτη ότι θα ήθελε να νικήσει ο Σάκης Κατσούλης και όχι ο φίλος του, Ηλίας Μπόγδανος.

«Δυόμιση χρόνια φιλίας και ο Κόρο τον έχασε. Δημιούργησε νέες φιλίες σε 4μιση μήνες. Παλαιότερα γνωστοί τώρα φίλοι στην ίδια ομάδα. Απόλυτα φιλικό. 2μιση χρόνια φιλίας χωρίς προβλήματα και προσπάθησες να παίξεις με τον ευαίσθητο κόσμο του Ηλία. Δεν μου άρεσε. »

«Ξέρεις πολύ καλά ότι μπορούσε να τερματίσει και ο Ηλίας στο Survivor All Star, ξέρεις ότι έχει στο χέρι όλα τα προσόντα, τον χαρακτήρα, είναι άξιος να τερματίσει στο All Star. Από αυτά και μόνο και στο όνομα της φιλίας θα μπορούσες να πεις ότι οι καρέκλες του τελικού είναι δύο.. και θα έφευγες κύριος».

Ο Βασάλος Θέλει τιμητική πλακέτα που άντεξε τον Τάκη 5 μήνες

Όταν όλοι οι παίκτες δεν αντέχουν άλλο τη στάση και τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο μόνος που μπορεί να έχει πιο καλές σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα στον τελικό που θα γίνει στο Γαλάτσι όταν με το καλό γυρίσουν ζητάει να του δοθεί τιμητική πλακέτα επειδή τον άντεξε πέντε ολόκληρους μήνες.

«Να μου δώσει στο Γαλάτσι ο Γιώργος Λιανός τιμητική πλακέτα “Ο άνθρωπος που άντεξε 5 μήνες τον Τάκη”. Να το βάλω στο γραφείο μου να το βλέπω γιατί είμαι πολύ μεγάλο παράδειγμα», είπε με το κλασσικό του χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Καυγάς στο στίβο μάχης

Σε flag race οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στο αγώνισμα του επεισοδίου της Τρίτης (23/5) στο Survivor All Star. Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας μπήκαν «φτιαγμένοι» στον στίβο μάχης και οι επαφές που είχαν στην προσπάθειά τους να περάσουν τα εμπόδια, τέντωσαν ακόμα περισσότερο τα νεύρα.

Οι δύο τους άρχισαν να σπρώχνονται, να κλωτσάνε και εν τέλει ο Μπάρτζης σε ένα εμπόδιο έπεσε με... τάκλινγκ για να περάσει και βρήκε τον Καραγκούνια ο οποίος σφάδαζε από τον πόνο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη, αφού οι δύο παίκτες άρχισαν να ανταλλάσσουν «γαλλικά». Στο παιχνίδι μπήκαν και οι πάγκοι των ομάδων, που έγιναν «μαλλιά - κουβάρια», ενώ ο Καραγκούνιας και ο Μπάρτζης αποβλήθηκαν από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Μέχρι να αποβληθούν, πάντως, είχαν προλάβει να «στολίσουν» ο ένας τον άλλον με ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα, τα οποία αποκόπηκαν με... mute από την παραγωγή αφού ξέφυγαν αμφότεροι για τα καλά!

Νίκη και ασυλία για τους Κόκκινους

Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στο στίβο μάχης, έχοντας πλέον μοναδικό στόχο το να φτάσουν στα ατομικά αγωνίσματα που αναμένεται να δούμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Έτσι, οι Μπλε έβγαλαν στον «τάκο» έναν συμπαίκτη τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, «η κάλπη μίλησε».

Ο πρώτο υποψήφιος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, για 12η φορά στο φετινό Survivor και 24η συνολικά στο παιχνίδι.

Νέα ένταση στο Συμβούλιο

Λίγο πριν την ψηφοφορία, στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα πήρα μια τροπή! Ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στο σημείο να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν αντέχει άλλο αυτά που λέει ο Τάκης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Άντε από εδώ λοιπόν τώρα... Άκουσε κανένας να βρίζω σπίτι;»

Τιμωρία για τον Τάκη

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα είναι πρωταγωνιστής για μία ακόμα φορά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σύμφωνα με το trailer, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας για μια ακόμα φορά θα κάνει κάτι που θα φέρει σε δύσκολη θέση την παραγωγή, με αποτέλεσμα να του ανακοινωθεί κάποια ποινή.

Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Στον δεύτερο στίβο μάχης για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας, οι Διάσημοι κάνουν το 2-0 και πάλι και οδηγούν για ακόμα μια φορά τους Μαχητές στο Συμβούλιο.

Οι Μαχητές ψηφίζουν για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάτι που δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη.

Στο τρίτο Συμβούλιο οι Διάσημοι ψηφίζουν για αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ηλία Μπόγδανο.

Στον τάκο λοιπόν αυτή την εβδομάδα είναι:

  • Σπύρος Μαρτίκας
  • Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Νίκος Μπάρτζης
  • Ηλίας Μπόγδανος
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή