Survivor All Star - Μαρτίκας για Μπάρτζη: «Μπήκες με μπιφτέκα και την έχεις γυρίσει 1000 φορές»

Survivor All Star: Συνεχίζουν να εξαπολύουν πυρά αναμεταξύ τους Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Μπάρτζης.
2'

Με εντάξεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, η ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα κλιμακώνεται.

Στο αποψινό επεισόδιο, Νίκος και Σπύρος εξαπέλυσαν τα βέλη τους, ο ένας στον άλλο.

«Αυτό δεν λέγε στρατηγική, αλλά κουτοπονηριά. Προβλέψιμος είσαι, όσο και να αυτοαναιρείσαι στη σκέψη σου ανά πάσα στιγμή είσαι προβλέψιμος. Έπρεπε να προστατέψω τον Ηλία. Αφού έχεις σχεδιάσει αυτό το κακόβουλο σενάριο και το υλοποίησε χθες με δύο μόλις ψήφους, έπρεπε να αλλάξω την ψήφο μου. Αφού έφτιαξες ένα πολύ ωραίο σενάριο εναντίον του Ηλία για να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπό, να αποβάλεις εμένα, γιατί δεν πρωταγωνιστείς και εσύ; Να βγεις και εσύ υποψήφιος» είπε αρχικά ο Μαρτίκας.

«Άλλαξε την ψήφο του, έδωσε εμένα για να μου κάνει επίθεση να φαίνομαι εγώ ο κακός. Έπρεπε κάποιον να ψηφίσω, δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγει από το παιχνίδι ο Ηλίας. 'Έχουν εμμονή μαζί μου, φαίνεται. Το μόνο που συζητάνε είναι πώς θα στήσουν ένα πράγμα να κάνουν επίθεση στον Νίκο, ο Νίκος δεν ενοχλεί κανέναν και είναι πάντα πρωταγωνιστής, ο Νίκος φταίει και για την τρύπα του όζοντος» σχολίασε ο Μπάρτζης.

«Μπήκες με "μπιφτέκα" και την έχεις γυρίσει 1000 φορές» είπε τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 25/5: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Survivor All Star Spoiler 25/5: Σκληρή μάχη για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη - Τιμωρημένος ο Καραγκούνιας

Survivor All Star - Λιανός: «Κατηγορήθηκα για τον τσακωμό Καραγκούνια και Μπάρτζη»