Survivor All Star: Μπλε πάρτι στον αγώνα ασυλίας – Ανεξέλεγκτος πλέον ο Καραγκούνιας

Survivor All Star: Προς αποχώρηση τρεις παίκτες από την Κόκκινη ομάδα.
4'

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ψηφίστηκε από την ομάδα του και βγήκε στον τάκο για δεύτερη φορά.

Ωστόσο ο Βασάλος γνωρίζει ότι έχει έξω δυνατό κοινό που τον στηρίζει και έτσι δείχνει να μη δίνει σημασία στους παίκτες που αποφάσισαν κάτι τέτοιο και πιστεύει ότι με το κοινό του θα φτάσει στον τελικό.

«Έδειξαν ότι τα έχουν χαμένα. Στιγμή παραφροσύνης. Από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Πρέπει να πάω τελικό χωρίς να ψηφιστώ καμία φορά», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

«Δεν με αφορά αν θα βγω υποψήφιος. Αν είναι να πάω εκεί που θέλω να πάω θα πάω με τον κόσμο. Για δεύτερη φορά στο καρεκλάκι του υποψηφίου περιμένω τον κόσμο να δω αν με γουστάρει ή να πάω σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος.

Η Μαριαλένα έπαθε... Σταυρούλα

Η Μαριαλένα λίγο πριν το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήθελε να ψηφίσει γυναίκα και έτσι αναγκάστηκε να ψηφίσει τον φίλο της, τον Βασάλο

«Εχθές ήρθε η στιγμή που ψήφισα τον φίλο μου, ψήφισα τον Κωνσταντίνο, αλλά πραγματικά δεν είχα καμία άλλη επιλογή, διότι έχω πει γυναίκα δεν θέλω να ψηφίσω στην προκειμένη φάση, όχι για να μην τρέχω παραπάνω run. Δεν με νοιάζει όσα run και να τρέξω αντέχω.
Όλοι οι άνδρες εδώ πέρα πάνε να εξοντώσουν τις γυναίκες. Κανένας άνδρας εδώ μέσα δεν λέει ότι στην εξάδα, στην πεντάδα, στην τετράδα, στον τελικό αξίζει να πάει γυναίκα και λέω όχι ρε φίλε δεν θα ψηφίσω γυναίκα. Τέλος.»

Μπλε και η δεύτερη ασυλία

Το βράδυ της Τρίτης διεξήχθη το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και οι Μπλε κατάφεραν να υπερισχύσουν ξανά και να διατηρήσουν το σερί τους.

Χαμός με Τάκη και Ηλία

Ένταση άνευ προηγουμένου στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο καβγάς ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα.

Αρχικά ο Ηλίας είπε: «αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνε συνεχώς», με τον Τάκη να απαντά «πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη;»

Έξαλλος ο Τάκης με τον Ηλία

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο με τον έναν να αλληλοκατηγορεί τον άλλον.

«Είμαι ο κακός χαρακτήρας που φαντασιώνεσαι στις ταινίες σου. Όμως επειδή τα γεγονότα είναι αυτά και δεν αλλάζουν, είσαι συνένοχος με τον Ηλία Γκότση, είσαι ένας πραγματικός Ιούδας που πρόδωσες τον άνθρωπο που σε στήριζε, που σε έχω δει να κλαις στη αγκαλιά του. Λέγαμε τι υπερήρωας είσαι, επειδή όμως έτρωγες Ηλία μου, από αυτά που σου έδινε ο φίλος σου. Δεν σε βλέπω καν φίλε μου!
Όσα τραγούδια κι αν λες, όσο το χαζοχαρούμενο κι αν κάνεις, δεν σε βλέπω καν! Από δω και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης. Αυτό έχω να σου πω μόνο!», είπε έξαλλος ο Τάκης για τον Μπόγδανο.

«Η παραγωγή έψαξε και εγώ είμαι εδώ, αυτό ενοχλεί τον Τάκη»

Ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε για εκείνον ο Τάκης Καραγκούνιας, όπου ανέφερε και... τη λίστα του Ηλία Γκότση.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα για τη συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, είναι πολύ αρνητικός άνθρωπος και σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός. Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας κατευθείαν έπιασε τρεις μήνες πριν γεγονότα και μου είπε ότι πρόδωσα τον φίλο μου μιλώντας για τον Ηλία Γκότση και να με κάνει να νιώσω άσχημα; Η παραγωγή το έψαξε, το έλυσε και εγώ είμαι εδώ. Μάλλον αυτό ενοχλεί τον Τάκη», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι τρεις υποψήφιοι

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η κάλπη έδειξε πως οι δύο νέοι υποψήφιοι απέναντι στον Βασάλο θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.