Survivor All Star: Η Μελίνα έφυγε «λυτρωμένη» – Δεν πίστευαν το αποτέλεσμα οι παίκτες

Survivor All Star: Ακόμα μία αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor All Star: Η Μελίνα έφυγε «λυτρωμένη» – Δεν πίστευαν το αποτέλεσμα οι παίκτες
Glomex
3'

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις σκέψεις του Νίκου Μπάρτζη για την ψηφοφορία της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε οι συμπαίκτες του στην Μπλε ομάδα είχαν συνεννοηθεί ποιον θα βγάλουν υποψήφιο και αυτός τους χάλασε τα πλάνα. «Είχα πει, ο βλάχος θα χτυπήσει...», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας κοιτάει τον στόχο του να φτάσει στον τελικό του Survivor All Star και δεν τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι συμπαίκτες του.

«Άκουσα ότι η Στέλλα είναι αδύναμη, κάτι τέτοια. Αρχικά δεν ψηφίζω τη Στέλλα γιατί είναι αδύναμη. Και να μείνω στο παιχνίδι, στη ψηφοφορία πάλι δυνατή θα είναι οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό γιατί στην επόμενη ψηφοφορία πάλι εγώ θα είμαι μέσα. Άμα είναι να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω. Εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο. Από κει και πέρα τι μου λέτε, δεν έχω ιδέα. Πείτε ότι θέλετε για να καλύψετε των κ… σας», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Με 38 πυρετό αγωνίστηκε η Μαριαλένα

Με 38 πυρετό αγωνίστηκε η Μαριαλένα στον αγώνα επάθλου. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας ένιωσε την σωματική και ψυχολογική κούραση και έτσι θέλησε να επισκεφθεί τον ιατρό για να ξέρει αν θα μπορεί να παίξει.

«Η κόπωση και κούραση έχει χτυπήσει καμπανάκι», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια πριν το αγώνισμα.

Ο Γιώργος Λιανός την υποδέχθηκε στον στίβο μάχης και εκεί η Μαριαλένα του ανακοίνωσε ότι θα παίξει κανονικά και θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο.

Ο Βασάλος από την άλλη ανέφερε ότι όλοι έχουν κουραστεί και άφησε σπόντα για την παίκτρια αναφέροντας: «Στα ζόρικα προχωράμε οι ζόρικοι. Πάμε να ζοριστούμε και να κερδίσουμε»

Νίκη και έπαθλο για τους Μπλε

Στη σκιά της επερχόμενης αποχώρησης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης το αγώνισμα επάθλου.

Οι παίκτες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα στο στίβο στίβο, ωστόσο, νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε και παράλληλα κέρδισε και το έπαθλο!

Αργότερα, οι Μαχητές μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο απήλαυσαν το έπαθλο.

Η αποχώρηση που σόκαρε τους παίκτες

Στη συνέχεια, μια ομάδα είδε ένα μέλος της να αποχωρεί.

Υποψήφιοι ήταν η Μελίνα Μεταξά, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor All Star αποχωρεί η Μελίνα Μεταξά, αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

«Νιώθω λύτρωση. Το είχα πει στα παιδιά. Το αισθανόμουν. Βασικά σε κάθε ψηφοφορία ένοιωθα το αποτέλεσμα. Τους το είχα πει σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, χαλαρή και ήμουν έτοιμη για όλο αυτό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ. Μάλλον έλειψα πάρα πολύ, σε όλους αυτούς εκεί έξω. Θα συνεχίσω το ταξίδι έξω από εδώ, από το παιχνίδι, με όλη την παρέα που υπάρχει εκεί. Λογικό μου φαίνεται, γιατί είμαι μέχρι στιγμή επτά φορές υποψήφια, οπότε πόσο θα ψηφίζει και αυτό ο κόσμος για μένα, δεν ξαφνιάστηκα…», είπε κατά την αποχώρησή της η Μελίνα Μεταξά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια