Survivor All Star: «Καρφιά» Βασάλου σε Σάκη και Μαριαλένα - «Δημιουργήστε ό,τι εντυπώσεις θέλετε»

Survivor All Star: «Ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Survivor All Star: «Καρφιά» Βασάλου σε Σάκη και Μαριαλένα - «Δημιουργήστε ό,τι εντυπώσεις θέλετε»
3'

Λίγο πριν ανακοινωθεί ότι το Survivor All Star μετατρέπεται σε ατομικό παιχνίδι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξέσπασε για τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα.

Ο Βασάλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την στάση που κρατούν απέναντι του.

«Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως «ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους μπλε». Ναι, κάνω παρέα με τους μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα; Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, «έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας». Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του» σημείωσε ο παίκτης των Κόκκινων στο Survivor All Star.

«Το ξέρω όμως πάρα πολύ καιρό και δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στους 8 τελευταίους παίκτες του Survivor οπότε προχωράω, βλέπω μπροστά και κοιτάζω πως θα φτάσω στο Γαλάτσι. Τίποτα άλλο. Παιδιά, κάντε ότι θέλετε, δημιουργήστε ότι εντυπώσεις θέλετε, απομονωθείτε, κάντε τους αυτόνομους και πάμε παρακάτω» συμπλήρωσε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ατομικό πλέον το παιχνίδι - Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός σε έκτακτο συμβούλιο

Ατομική υπόθεση πλεόν το Survivor All Star, με κάθε παίκτη να αγωνίζεται για την παραμονή του στο παιχνίδι βασιζόμενος στις δικές του δυνάμεις.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση προχώρησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ενημέρωσε τους 8 παίκτες για τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού, μέχρι τον τελικό.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ανέμεναν όλοι οι παίκτες , όπως δήλωσαν, ενώ από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται σε εξέλιξη και η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία που θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσεις.

Survivor All Star Spoiler: Οι νέες ομάδες και οι νικητές

Στον Άγιο Δομίνικο δημιουργούνται δύο νέες ομάδες, η καθεμία από 4 παίκτες για τα αγωνίσματα του επάθλου αυτής της εβδομάδας.

Οι ομάδες αυτές δεν θα είναι μόνιμες αλλά θα αλλάζουν ανά εβδομάδα.

Στην Κόκκινη ομάδα αρχηγός θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η ομάδα θα αποτελείται από:

  • Σταυρούλα Χρυσαειδή
  • Σάκης Κατσούλη
  • Κωνσταντίνος Βασάλο
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στη Μπλε ομάδα αρχηγός θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Η ομάδα θα απαρτίζεται από τους:

  • Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη
  • Ηλία Μπόγδανο
  • Νίκο Μπάρτζη
  • Στέλλα Ανδρεάδου

Οι νικητές και οι χαμένοι στις ατομικές ασυλίες

Την ατομική ασυλία αναμένεται να κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης, στο αγώνισμα που θα δούμε τη Δευτέρα. Αντίστοιχα, ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης

Ωστόσο οι διαρροές συνεχίζουν και έτσι έχουμε και τον δεύτερο νικητή της ατομικής ασυλίας αλλά και υποψήφιο για αποχώρηση.

Η Μαριαλένα νικάει στη δεύτερη ασυλία και δεν κινδυνεύει μαζί με τον έτερον ήμισύ της. Στον τάκο θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή