Survivor All Star: Νέες αλλαγές και νέες ομάδες στον Άγιο Δομίνικο - Το πρώτο έπαθλο

Survivor All Star: Ατομική υπόθεση θα είναι πλέον οι ασυλίες στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ οι ομάδες δεν θα ισχύουν όπως τις ξέραμε
Glomex
3'

Νέοι κανόνες, αλλαγές και ανατροπές για άλλη μία φορά στον Άγιο Δομίνικο, με τους 8 εναπομείναντες παίκτες του Survivor All Star να καλούνται να ξεχάσουν όσα ήξεραν και να μπουν σε ένα νέο καθεστώς, με το παιχνίδι πλέον να γίνεται ατομικό.

Οι ομάδες όπως τις ξέραμε διαλύθηκαν, μετά το έκτακτο συμβούλιο που κάλεσε ο Γιώργος Λιανός για να ανακοινώσει στους παίκτες τα νέα δεδομένα και ξεκίνησε μία διαδικασία προκειμένου να γίνει μία κατάταξη των παικτών και να δημιουργηθούν νέες ομάδες, οι οποίες όμως θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

«Η 8αδα του Survivor All Star συνεχίζει στο ατομικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι πλέον στις ασυλίες δεν υπάρχουν ομάδες, ο καθένας διεκδικεί με τις προσωπικές του δυνάμεις την ατομική του ασυλία και συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι», ανακοίνωσε ο Λιανός για τη μετάβαση στο ατομικό παιχνίδι.

Οι νέες ομάδες

Στη νέα Κόκκινη ομάδα αρχηγός θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η ομάδα θα αποτελείται από:

  • Σταυρούλα Χρυσαειδή
  • Σάκη Κατσούλη
  • Κωνσταντίνο Βασάλο
  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στη νέα Μπλε ομάδα αρχηγός θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Η ομάδα θα απαρτίζεται από τους:

  • Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη
  • Ηλία Μπόγδανο
  • Νίκο Μπάρτζη
  • Στέλλα Ανδρεάδου

Μετά την διαδικασία αυτή, ξεκίνησε και η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του κοινού, που θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσεις, όσο προχωράμε προς τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Το αγώνισμα και η υπερπροσπάθεια της Στέλλας

Στον στίβο μάχης οι δύο νέες ομάδες αγωνίστηκαν για ένα μεγάλο έπαθλο που είχε ταξίδι στην Πούντα Κάνα και water sports για τους νικητές.

Οι παίκτες με τον νέο σχηματισμό των ομάδων και τον Νίκο Μπάρτζη εκτός λόγω τραυματισμού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με την Στέλλα να δέχεται τα συγχαρητήρια όλων για την υπερ-προσπάθεια που έκανε ως η μοναδική γυναίκα της νέας μπλε ομάδας.

Η Στέλλα έπαιξε σε 14 αναμετρήσεις σημειώνοντας ρεκόρ διαδρομής εντυπωσιάζοντας συμπαίκτες αλλά και τους παίκτες της αντίπαλής ομάδας.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι οι οποίοι απόλαυσαν το έπαθλο, όπου όμως δεν έλειψαν και οι μικρό εντάσεις με πρωταγωνίστρια τόσο την Μαριαλένα αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Καταρχάς, η Μαριαλένα κατάφερε να τσακωθεί με τον Σάκη επειδή προσπαθούσε να της δώσει οδηγίες, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου με τον αγαπημένο της πάντως να δείχνει την απελπισία του λέγοντας «Δεν αντέχω άλλο».

Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως πέταξε τα καρφιά του για το ζευγάρι του ριάλιτι.

Επική στιγμή ήταν και η προσπάθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου στο flyboard o οποίος ισχυρίστηκε ότι αυτό που βοηθάει στα θαλάσσια σπορ είναι... ο διαλογισμός!