Φαίη Σκορδά: Τι συμβαίνει τελικά με την αλλαγή ώρας του «Πρωινού Μας» και τους συνεργάτες

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Φαίη Σκορδά: Τι συμβαίνει τελικά με την αλλαγή ώρας του «Πρωινού Μας» και τους συνεργάτες
2'

Πρωταγωνίστρια στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και στα tabloids, η Φαίη Σκορδά έχει σχολιαστεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες αναφορικά με το μέλλον της εκπομπής της στο ΣΚΑΪ. Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από το «Πρωινό Μας», η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποσαφηνίσει το τι συμβαίνει.

Η οικοδέσποινα του πρωινού μαγκαζίνο τόνισε ότι όντως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τα στελέχη του σταθμού για αλλαγή ώρας, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει «κλειδώσει».

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες και ρεπορτάζ αυτή είναι η αλήθεια. Η Φαίη Σκορδά, εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες, έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν, με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ να έχουν ρίξει στο τραπέζι την πρόταση το «Πρωινό Μας» να μεταφερθεί στη ζώνη 12.00-14.00. Η ίδια η παρουσιάστρια δεν έχει απορρίψει τίποτα, ωστόσο θέλει να βεβαιωθεί ότι η εν λόγω κίνηση θα είναι για καλό.

Μεγάλο κεφάλαιο είναι, όμως, και οι συνεργάτες της. Η φετινή της ομάδα (Έλενα Χριστοπούλου, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νίκος Γεωργιάδης) θα ξεκινήσουν συζητήσεις το προσεχές διάστημα με το κανάλι και θα αποφασιστεί το τι θα συμβεί. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, τίποτα δεν είναι δεδομένο και «κλειδωμένο».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο team θα προστεθεί ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο που δεν είναι άλλο από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. O δημοσιογράφος, που τις τελευταίες χρονιές βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στο OPEN, αποδέχτηκε την πρόταση να καθίσει στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και σίγουρα θα φέρει αέρα ανανέωσης με τα ρεπορτάζ του και τον σχολιασμό του.

Το «Πρωινό Μας» θα βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ μέχρι και τις 14 Ιουλίου, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, και στη συνέχεια θα γίνουν ζυμώσεις και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή