Survivor All Star: Οι νικητές στις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας και το φαβορί για αποχώρηση

Πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας απόψε στο Survivor All Star! «Κλείδωσαν» ο αποψινός νικητής αλλά και ο υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Survivor All Star: Οι νικητές στις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας και το φαβορί για αποχώρηση
SKAI
1'

Το Survivor All Star έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα και θα εφαρμόσουν κάθε στρατηγική για να πετύχουν τον στόχο τους.

Από σήμερα το βράδυ δυάδες και τριάδες καθορίζουν την κάθε ψηφοφορία και η διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας από τους παίκτες είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν, καθώς κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής από μία ενδεχόμενη αποχώρηση.

Οι παίκτες χωρίστηκαν στις νέες τους ομάδες, οι οποίες κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν και πλέον παλεύουν για τους αγώνες κατάταξης και ατομικής ασυλίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις διαρροές την πρώτη ασυλία σήμερα την κατακτά ο Σάκης Κατσούλης, ενώ αύριο η δεύτερη ασυλία ανήκει στο ταίρι του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όσον αφορά στους υποψήφιους, αυτός που θα ψηφιστεί σήμερα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ ο Κωνσταντινός Βασάλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος που θα ψηφιστεί την Τρίτη.

Η ανατροπή έρχεται στο αγώνισμα της τρίτης ατομικής ασυλίας, με την Στέλλα Ανδρεάδου να κατακτά τη νίκη και να εξασφαλίζει την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Πλέον δυσκολεύει η κατάσταση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι φαβορί για αποχώρηση, την οποία ενδέχεται να αποφύγει μόνο αν βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαριαλένα.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία, η οποία θα καθορίσει τις επόμενες αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα