Μαρία Τζάνη: Η περιζήτητη influencer της Κρήτης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Μαρία Τζάνη, η influencer από την Κρήτη που έχει εντυπωσιάσει, αποκαλύπτεται σε μια διαφορετική συνέντευξη.

Μαρία Τζάνη: Η περιζήτητη influencer της Κρήτης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη
3'

Έχετε ξεχωρίσει στα social για τον πολυδιάστατο επαγγελτικό σας προφίλ! Επιτυχένη σε όλους τους τομείς … εκπαίδευση, μόδα, influencing! Μιλήστε μας για τις ασχολίες σας!

«Είμαι εκπαιδευτικός (συγκεκριμένα νηπιαγωγός) ,ασχολούμαι ενεργά με τη μόδα καθώς σχεδιάζω ρούχα και σε συνεργασία με ένα ατελιέ στο Ηράκλειο υλοποιούμε limited edition συλλογές, με δικά μας υφάσματα και prints που εμπνεόμαστε από κάθε τι όμορφο γύρω μας! Παράλληλα είμαι καθηγήτρια styling σε ένα ΙΕΚ στο Ηράκλειο και τέλος διαφημίζω εταιρίες στο ινσταγκραμ!».

Θεωρείστε απ τι καλύτερες influencer της Κρήτης! Αποδέχεστε αυτό το τιτλο;

«Δεν συνηθίζω να δίνω αυτό τον χαρακτηρισμό στον εαυτό μου(παρότι ετσι με χαρακτηρίζουν αρκετοί) σε ότι αφορά το ινσταγκραμ, προτιμώ να πω ότι μοιράζομαι στιγμές μου δίνοντας ιδέες και τιπς σε πράγματα που είναι η δουλειά μου και το αντικείμενο μου, όπως στιλιστικές προτάσεις, ή μοιράζομαι στιγμές απ τα ταξίδια μου που τόσο αγαπώ και κάνω συχνά!»

Είστε πανέμορφη και διατηρείτε άψογα τη γραμμή σας! Θα μας αποκαλύψετε τα μυστικά σας;

«Αγαπώ τη γυμναστική και το τελευταίο καιρό ειδικά έχω εντάξει στη διατροφή μου οτιδήποτε είναι πράσινο, αποφεύγω υδατάνθρακα και γλυκά…(κατάφερα έτσι να χάσω 12 κιλά ) ,κοιμάμαι σωστές ώρες και το πιο βασικό για μένα, ξεκινώ τη μέρα μου πάντα με ένα χαμόγελο που αντικατοπτρίζει την ψυχική αρμονία ,γέννημα της οποίας είναι η ομορφιά και η ωραία αύρα!»

Οι συλλογές ρούχων που φτιάχνετε με τη συνέταιρό σας έχουν μεγάλη απήχηση, απ ότι γνωρίζουμε ! Εσείς ως σχεδιάστρια τι προτείνετε στις γυναίκες; Πως ντύνεστε στη καθημερινή σας ζωή ;

«Ως σχεδιάστρια αυτό που προτείνω και μέσα από τα ρούχα της συλλογής μας , είναι να φοράμε οτιδήποτε μας κάνει να νιώσουμε όμορφες, να είμαστε άνετες μέσα σε αυτό και να αναδεικνύει την προσωπικότητα μας! Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και στη καθημερινότητα μου ενώ φυσικά επιλεγώ και πολλές φορές ρούχα της συλλογής μας στις αποδράσεις μου!»

Ποια είναι η σχέση σας με τα υπόλοιπα social media ;

«Έχω πολύ ενεργό ινσταγκραμ όπως προαναφέραμε ενώ στα υπόλοιπα social media δεν έχω ιδιαίτερη κινητικότητα»

Θα σας χαρακτήριζε κάποιος και travel blogger! Τι σημαίνουν για εσάς τα ταξιδια;

«Για μένα ταξίδια σημαίνουν ζωή! Τα ταξίδια ανοίγουν τους ορίζοντες, δημιουργούν αναμνήσεις … δίνουν δύναμη να αντέξεις την απαιτητική καθημερινότητα! Από τότε που ταξιδεύω έχει αλλάξει η ποιότητα της ζωής μου, η σχέση μου με το σύντροφό μου, ο τρόπος που αντιμετωπίζω τη ρουτίνα μου!»

Η ζωή σας μοιάζει παραμυθένια! Είναι όντως έτσι ή στα πλαίσια των social φαίνεται τόσο ιδεατή;

«Έχοντας την υγεία μου εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι, θεωρώ ότι είναι στο χέρι μου να κάνω τη ζωή μου όμορφη… και η αλήθεια ότι το καταφέρνω και έχω μια πολύ ωραία ποιότητα ζωής, κάνοντας αυτά που αγαπώ, έχοντας έναν υπέροχο υποστηρικτικό σύντροφο, πολύ καλούς φίλους, κάνοντας πολλά ταξίδια και υλοποιώντας σιγά σιγά και άλλα όνειρα μου που θα δείτε στη πορεία!»

Εσείς ως τόσο δραστήρια γυναίκα πόσο business women πιστεύετε ότι είναι οι Ελληνίδες ;

«Θεωρώ ότι με τη πάροδο των χρόνων οι Ελληνίδες εξελίσσονται όλο και περισσότερο, βλέπουμε επιτυχημένες γυναίκες σε όλους τους κλάδους και αυτό με χαροποίει ιδιαίτερα!»

Ποια είναι τα επόμενα σχεδιά σας ;

«Πέρα απ αυτά που βλέπετε έρχονται πολλά που προτιμώ να τα δείτε την ώρα που θα έρθουν! Μείνετε απλά συντονισμένοι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή