Σασμός Spoiler: Τι θα δούμε στη σειρά μέχρι το μεγάλο φινάλε

Η μεγάλη επιτυχία του ALPHA δεν θα σταματήσει να απασχολεί

Σασμός
2'

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του «Σασμού» έχει ξεκινήσει και το φανατικό κοινό ανυπομονεί για τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων του δεύτερου κύκλου.

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Αστέρης καλεί τον Σταύρο και του ζητά να δώσει τη συγκατάθεσή του, για αλλαγή επιθέτου στο μικρό Πετράκη. Η αντίδρασή του, ωστόσο, θα τον εκπλήξει δυσάρεστα. Η άρνηση του Σταύρου να συναινέσει στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη από τον Αστέρη, δημιουργεί νέα προβλήματα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της. Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη συμβουλή της Στέλλας για το πώς να χειριστούν το θέμα του επιθέτου, ωστόσο, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Η Αργυρώ ζητά από την Καλλιόπη να κάνει υπομονή για την ονοματοδοσία του παιδιού κι εκείνη το δέχεται αλλά με τον όρο ότι, μέχρι να γίνει αυτό, να μην παντρευτούν με τον Αστέρη. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Καλλιόπη αυτό με το οποίο κρατά στο χέρι τον Μαθιό. Η Καλλιόπη το λέει στο Μαθιό κι εκείνος τρελαίνεται.

Η Βασιλική πληροφορείται έντρομη ότι ο Φαρμάκης έχει στο χέρι το Μαθιό. Η Βασιλική καταφέρνει να πείσει τον Ευθύμη να διαγράψει την ομολογία του Μαθιού. Ο Μαθιός όμως το δέχεται με καχυποψία. Παράλληλα, ακούει άθελα του ένα τηλεφώνημα της Βασιλικής προς τον αστυνόμο, που τον βάζει σε σκέψεις.

Ο Μαθιός, έντρομος ότι η Βασιλική ετοιμάζεται να τον καταδώσει στην αστυνομία, καταρρέει μπροστά στην Καλλιόπη. Εκείνη προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας, για να την αποτρέψει, με αμφίβολα αποτελέσματα. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα κάτι που θα την εκπλήξει. Το ίδιο βράδυ, θέτει ένα ερώτημα στο Μαθιό, που θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή. Η Βασιλική προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ ότι η Καλλιόπη γνώριζε τι είχε κάνει ο Μαθιός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή