Τηλεθέαση: Ανατροπή στη βραδινή ζώνη – Αλλάζει χέρια η πρωτιά

Μέχρι και το τέλος της σεζόν, οι αλλαγές δεν σταματούν…
2'

Η βραδινή ζώνη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, ίσως το μεγαλύτερο, στον προγραμματισμό κάθε καναλιού. Για μία ακόμη φορά, όμως, αποδεικνύεται ότι οι αλλαγές και οι ανατροπές πρωταγωνιστούν ακόμη και τώρα… μία ανάσα από το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τις χθεσινές μετρήσεις της Nielsen, η μάχη ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν δεν έχει τέλος. Έτσι, ο «Σασμός» έχασε την πρωτιά με τη «Γη της Ελιάς» να παίρνει προβάδισμα στο σύνολο. Οι τηλεθεατές φαίνεται ότι αλλάζουν συνήθειες ανάλογα με τις εξελίξεις και τον ρυθμό των επεισοδίων. Παρατηρείται, λοιπόν, τα τελευταία 24ώρα, ότι το σίριαλ του MEGA έχει την τιμητική του.

Το βράδυ της Πέμπτης, «Η Γη της Ελιάς» κράτησε συντροφιά στο 25,4% του συνόλου ενώ ο «Σασμός» στο 24%. Στους τηλεθεατές 18-54, η σειρά του MEGA έκανε 17,6% ενώ εκείνη του ALPHA πήρε τη ρεβάνς με 21,4%.

Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA έκανε 21,8% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό ενώ η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» 16,9% και 17,5% αντίστοιχα.

Το παιχνίδι του ΑΝΤ1, «Οι προδότες», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, έκανε 7,1% στο σύνολο και 10,9% στο δυναμικό κοινό.

Το ριάλιτι σχέσεων του STAR, «First Dates», με τη Ζενεβιέβ, έκανε 12,2% στο σύνολο και 16,3% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι το κοινό το ακολουθεί ολοένα και περισσότερο. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Η Ελλάδα αποφασίζει» 6,2% και 5,9% αντίστοιχα. Το «Πρόσωπο με πρόσωπο» του ΑΝΤ1 περιορίστηκε στο 6,1% στο σύνολο και στο 4,6% στους τηλεθεατές 18-54.

Στη ζώνη των 20:00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έκανε 17,7% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από τους κερδισμένους της σεζόν, με το εν λόγω πρότζεκτ, λόγος για τον οποίο πήρε το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά.