Survivor All Star: Οι στρατηγικές αλλάζουν - Οι νικητές και οι χαμένοι της εβδομάδας

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε και γνωρίζουμε ήδη τους νικητές και τους χαμένους της εβδομάδας! Ανατροπή με τον παίκτη που κερδίζει τρεις φορές σε ατομικό αγώνα ασυλίας
2'

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με νέα σχέδια και στρατηγικές από τους Survivors που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο. Ο καθένας έχει ως στόχο τον τελικό και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Η Σταυρούλα δείχνει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Νιώθει προδομένη, κυρίως από τον Μάριο και τη Στέλλα που φαίνεται να έχουν αλλάξει στρατόπεδο, καθώς κάτι τους ενοχλεί στην συμπαίκτριά τους.

Αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη καθώς ο MVP όλων των αγώνων θα υποδείξει άλλο έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας και ο καθένας ρίχνεται στο στίβο μάχης διεκδικώντας την προσωπική του ασυλία. Ποιος θα τα καταφέρει; Ποιος θα ψηφιστεί από τους υπόλοιπους ως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση; Ποιου παίκτη η στρατηγική θα τον οδηγήσει μέχρι τον τελικό του Survivor all Star;

Survivor All Star Spoiler (26/06): Ο νικητής της αποψινής ατομικής ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό απόψε στον πρώτο αγώνα κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης. Στον τάκο πάνε οι υπόλοιποι παίκτες με τον Νίκο Μπάρτζη να βγαίνει για ακόμα μια φορά στον τάκο...

Survivor All Star Spoiler: Σοκ με τους αγώνες ασυλίας! Αυτός ο παίκτης κερδίζει τρεις φορές

Την Τρίτη 27 Ιουνίου έρχεται ο δεύτερος αγώνας ατομικής ασυλίας και εκεί έρχεται η ανατροπή. Ο Σάκης Κατσούλης για δεύτερη φορά κερδίζει τον αγώνα και έτσι οι ίδιοι παίκτες κινδυνεύουν για ακόμα μια φορά. Η Σταυρούλα Χρυσαιεδή θα βγει υποψήφια και θα κάνει παρέα στον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Σάκης Κατσούλης ως δεύτερος σερί νικητής θα αναδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Χωρίς καμία έκπληξη αυτός είναι ο… Ηλίας Μπόγδανος.

Το βράδυ της Τρίτης θα έχουμε και την πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ένα ακόμα σοκ έρχεται στον τρίτο αγώνα ατομικής ασυλίας. Ο Σάκης Κατσούλης είναι άπιαστος και κερδίζει για τρίτη φορά. Η ψηφοφορία αρχίζει και πάλι… και εδώ θα έχουμε «deja vu». Ο Νίκος Μπάρτζης βγαίνει ξανά υποψήφιος για αποχώρηση με τους παίκτες να δείχνουν ξεκάθαρα ότι τον θέλουν εκτός Survivor All Star.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στον τέταρτο αγώνα ατομικής ασυλίας δεν θα κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης! Ο Μάριος Πρίαμος καταφέρνει και τη γλιτώνει και κερδίζει. Αναμένουμε να δούμε ποιος θα κάνει παρέα στον Νίκο Μπάρτζη για τη δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας.