Η Γη της Ελιάς spoiler: Η τελευταία εβδομάδα επεισοδίων φέρνει τεράστιες ανατροπές

Η σειρά του MEGA ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.
2'

Με καθηλωτικές εξελίξεις θα ρίξει αυλαία η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Το σίριαλ, που κέρδισε το κοινό, ολοκληρώνει την πορεία του για φέτος στις 6 Ιουλίου με ανατρεπτικά επεισόδια.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, o αστυνόμος Κουράκος, ο Στράτος και ο Βαγιάκος πηγαίνουν στο σπίτι του Χάρη και τον συλλαμβάνουν μπροστά στα μάτια της Ρένας. Το χειρουργείο της Ασπασίας ολοκληρώνεται με επιτυχία και όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι. Οταν έρθει η ώρα που θα επιστρέψει στο σπίτι, θα την επισκεφθούν η Δήμητρα και ο Ορέστης.

Η έξοδος της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη ενοχλεί τον Φίλιππο και το ζευγάρι έρχεται πάλι σε αντιπαράθεση. Ο Δημοσθένης δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Ασπασία και της εκφράζει για πρώτη φορά ύστερα από καιρό πόσο την αγαπάει. Ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο για να προχωρήσουν με την επιχείρηση catering και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι και η Ασπασία συγκινείται. Φωτιά ξεσπάει στο σπίτι των Στεφαναίων την ώρα που μέσα κοιμούνται η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό.

Η απόφαση της Μαρίνας να προχωρήσει με την εξέταση φέρνει χαμόγελα ανακούφισης στην οικογένεια, που ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της. Την ίδια ώρα, η Χάιδω και η Βασιλική ζουν το δικό τους δράμα, μιας και το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς. Ωστόσο, αποφασίζουν να μην ενημερώσουν τον Φίλιππο για να μην τον ανησυχήσουν.

Ο Δημοσθένης στέλνει μέσω της Ειρήνης ένα «ευχαριστήριο» ποσό στον γιατρό που χειρούργησε την Ασπασία, αλλά η Ειρήνη δεν το δίνει ποτέ. Η ημέρα του γάμου της Ευτυχίας και του Κουράκου φτάνει. Οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στην εκκλησία και αναμένουν το ζευγάρι. Το τηλεφώνημα του Δαμιανού στον Κουράκο, όμως, θα είναι η αρχή του τέλους για το όνειρο της Ευτυχίας.