Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή επιλέγει το κοινό τα πρωινά του καλοκαιριού

Ενημέρωση και ψυχαγωγία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην καλοκαιρινή αρένα 

Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή επιλέγει το κοινό τα πρωινά του καλοκαιριού
2'

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές, τα ριάλιτι-σόου, οι σειρές, κάποια ενημερωτικά μαγκαζίνο, μπορεί να αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές όμως τη σκυτάλη έχουν πάρει νέα προγράμματα στην πρωινή ζώνη. Τα τελευταία συναντούν εκπομπές που ακόμη δεν έχουν τελειώσει και η μάχη στους πίνακες της Nielsen είναι σκληρή.

Έτσι, χθες, το «Κοινωνία Ώρα Mega» σημείωσε 16% στο σύνολο και 15% στους τηλεθεατές 18-54 αποδεικνύοντας ότι διατηρεί ένα μεγάλο ποσοστό του κοινού που είχε όλη τη σεζόν. Η εκπομπή θα παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και θα συνεχίζει να προβάλλεται καθημερινά όλο το καλοκαίρι. Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, εξελίξεις στην πολιτική και την οικονομία, πολιτιστικά δρώμενα, τάσεις που ξεχωρίζουν στα social media αλλά και όσα μπορούν να ελαφρύνουν την ημέρα των τηλεθεατών καταγράφονται και παρουσιάζονται με εγκυρότητα, συνέπεια και ψύχραιμη ματιά. Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες το τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA αναλαμβάνουν η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη της παρουσίασης παίρνουν η Μαριλένα Γεραντώνη και ο Ζήσης Μούσιος, ενώ το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα βρίσκεται στις επάλξεις καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί για καλοκαίρι, κράτησε παρέα χθες στο 25,1% του συνόλου και στο 10,3% του δυναμικού κοινού. Το «Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1, με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Νίκο Ρογκάκο να βρίσκονται στο τιμόνι μετά το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα», έκανε 10,8% και 10,4% αντίστοιχα.

Υψηλά είναι τα ποσοστά για την εκπομπή «ΕΡΤ News στις 5», στην ΕΡΤ1, κάνοντας 16,6% στο σύνολο. Νούμερα πολύ καλά για τη δημόσια τηλεόραση.

Για το καλοκαιρινό του OPEN, «Καλοκαίρι YES», τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 11,6% στο σύνολο και 14% στο δυναμικό κοινό. Οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, που θα αποχαιρετήσουν στα τέλη Ιουλίου, έκαναν 17,3% και 7,6% σε σύνολο και δυναμικό, ενώ οι «Δεκατιανοί» στο ίδιο κανάλι 16,8% και 10,9%. Το «Alpha Τώρα» σημείωσε 9,1% στο σύνολο και 6,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή