Βανδή - Μπισμπίκης: Αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες τους - «Καίγεται η Ελλάδα κι εσείς...»

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Tik Tok, στο οποίο περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του ερωτευμένου ζευγαριού - Ωστόσο δέχθηκε αρνητικά σχόλια 
Instagram
2'

Οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, απολαμβάνει η Δέσποινα Βανδή. Ενθουσιασμένη ανήρτησε ένα βίντεο και μια σειρά από φωτογραφίες δείχνοντας πόσο υπέροχα περνά το καλοκαίρι της στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη, έχοντας μαζί και την κόρη της, Μελίνα.

https://www.tiktok.com/@desp1navandiofficial/video/7257157982918561051

Η κόρη της Δέσποινα Βανδή, Μελίνα, διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον σύντροφο της μητέρας της και μάλιστα πολλές φορές απολαμβάνουν διακοπές οι 3 τους.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στις οποίες βρίσκεται και η κόρη της.

«Το νησί που μας μαγεύει», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα των φωτογραφιών στο instagram.

Ωστόσο οι χρήστες των social media εξέφρασαν την γνώμη τους για την επιλογή του ζευγαριού να ανεβάσει φωτογραφίες ξέγνοιαστο δείχνοντας ότι περνάει πολύ καλά την ίδια στιγμή που η Ελλάδα μαίνεται από τεράστιες φωτιές.



«Λίγο περίεργο τέτοια ώρα να ανεβάζετε πολλοί τέτοιες φώτο», έγραψε ένα άτομο.

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και.........», σχολίασε ένας άλλος.

«Η χώρα σας καίγεται …και εσείς τραμπάλα» είπε ένας τρίτος.

«Στην κοσμάρα σας γενικότερα...Τι να πεις» σχολίασε ένας άλλος λογαριασμός, με ένα άλλον ακόλουθο να σημειώνει: «Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του και σεις προκαλείτε ...κρίμα αλλά όπως σας ανέβασε έτσι θα σας κατεβάσει».

«Καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας. Τι να πει κανείς δεν υπάρχουν λόγια. Νιονιο γιοκ» τόνισε ένα άτομο στα σχόλια.

«Δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα όπως όλες οι άλλες...τι να πω...λίγο ευσυνειδησία και σκεπτικισμός για όλα αυτά τα καμμένα απομεινάρια κυριολεκτικά και μεταφορικά στις ψυχές αυτών των άτυχων ανθρώπων ..δεν έχουν που να ξαποστάσουν το ταλαίπωρο κορμί τους και εσείς ανεβάζετε φωτός από πολυτελή 5αστερα..»

«Ο κόσμος καίγεται και η Βανδή όλη μέρα κάθε μέρα μας ζαλίζει με την καλοπέραση της.Τόση πολύ μεγάλη ανάγκη να μας δείξεις ότι είσαι ευτυχισμένη; Αν και η αλήθεια είναι από ψυχολογικές έρευνες όσοι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι δεν ψάχνουν επιβεβαίωση στα social»

«Τη δεδομένη στιγμή κάπου ώπα Δεσποινάκι... καίγεται ο κόσμος..»

«Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν».