Κλείδωσε το πάνελ της Φαίης Σκορδά – Πρόσωπα έκπληξη

Το «Πρωινό Μας» υποδέχεται νέα πρόσωπα
2'

Για μία δυνατή χρονιά ετοιμάζεται ο ΣΚΑΪ και, συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μαζί με τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να «τονώσουν» και να ενισχύσουν το «Πρωινό Μας».

Όπως φαίνεται, τα περισσότερα πρόσωπα έχουν «κλειδώσει». Ο Άγγελος Βουράκης παραμένει στο team, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακινείται στο STAR. «Δε θα μετακομίσω. Παραμένω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τη θέση στην οποία είχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το αν θα αλλάξει ώρα η εκπομπή είναι κάτι που θα ανακοινώσει το κανάλι που κάνει και έναν προγραμματισμό για την εκπομπή της Φαίης για να αποδώσει τα καλύτερα τη χρονιά που έρχεται. Αυτό που έχω να πω για εμένα προσωπικά είναι ότι ήθελα να παραμείνω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, κάτι που το είχα εκφράσει και στην ίδια όπως και στο κανάλι, συνέβη, και είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Στους “Αταίριαστους” μάλλον δε θα είμαι, θα είμαι μόνο στη Φαίη», είπε ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες.

Νέα άφιξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος, που αποχώρησε από το OPEN, θα βρεθεί σε νέα λημέρια βάζοντας αλατοπίπερο στην εκπομπή με τα σχόλιά του και τα ρεπορτάζ του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η γυναικεία παρουσία στο πάνελ. Η Μάρτζυ Λαζάρου, με μακρά πορεία στην TV και στα έντυπα, επιστρέφει μπροστά στις κάμερες. Η δημοσιογράφος, που έχει μία υπέροχη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης και θα δίνει τη δική της νότα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει μία ακόμη προσθήκη ενώ ετοιμάζονται αρκετές αλλαγές στη σκαλέτα. Η μετακίνηση του «Πρωινού Μας» στη ζώνη 12.00-14.00 θα φέρει νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν στους τηλεθεατές.