Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για πολλές αλλαγές τη νέα σεζόν

SKORDA
1'

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον εστιάζεται στις αλλαγές που θα δούμε. Πολλές από αυτές θα αφορούν στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ.

Από τη ζώνη των 10.00 μετακομίζει στις 12.00, σε νέα λημέρια, με πολλές προσδοκίες. Με νέα ομάδα, αρχισυντάκτρια και τίτλο, στόχος είναι να κερδίσει το κοινό και να χαρίσει υψηλή τηλεθέαση στον σταθμό. Το μαγκαζίνο θα διαρκεί δύο ώρες, δίνοντας lead in στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, με επικρατέστερο τίτλο «Fay’s Time». Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Άγγελος Βουράκης είναι οι μόνοι που παραμένουν στις θέσεις τους. Νέα άφιξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος, που αποχώρησε από το OPEN, θα βρεθεί σε νέα θέση βάζοντας αλατοπίπερο στην εκπομπή με τα σχόλιά του και τα ρεπορτάζ του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η γυναικεία παρουσία στο πάνελ. Η Μάρτζυ Λαζάρου, με μακρά πορεία στην TV και στα έντυπα, επιστρέφει μπροστά στις κάμερες. Η δημοσιογράφος, που έχει μία υπέροχη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης και θα δίνει τη δική της νότα. Την ομάδα μπροστά από τις κάμερες συμπληρώνει η Μαρία Φραγκάκη, μία γυναίκα επίσης με άποψη και γνώμη. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει την 11η Σεπτεμβρίου, ενώ η εκπομπή θα βγαίνει από τα στούντιο στο Γαλάτσι και όχι στα Μελίσσια.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις της ομάδας ενώ σύντομα θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα και η Φαίη Σκορδά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή