Κάιλι Τζένερ: Σχεδιάζει το νέο της brand «quiet lux» με στόχο να ανατρέψει τη μόδα

Δεν σταματούν τα επιχειρηματικά ανοίγματα οι Καρντάσιαν

Κάιλι Τζένερ: Σχεδιάζει το νέο της brand «quiet lux» με στόχο να ανατρέψει τη μόδα
1'

Πρόκειται για μια αναμέτρηση μόδας ανάμεσα στις πιο διάσημες αδερφές στον κόσμο.

Η Κάιλι Τζένερ θα αναμετρηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν και την Κλόε Καρντάσιας και θα λανσάρει μια νέα σειρά μόδας, επιβεβαιώνουν πηγές στο Page Six.

Η 26χρονη δισεκατομμυριούχος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Jens και την Emma Grede, την ομάδα μόδας πίσω από τα εξαιρετικά επιτυχημένα Skims της Κιμ και τη σειρά τζιν Good American της Κλόε.

«Όλες οι Καρντάσιν έχουν το δικό τους όραμα», ανέφερε μια πηγή κοντά στην οικογένεια. «Εμπνέουν και ανταγωνίζονται η μια την άλλη. Είναι όλες τόσο διαφορετικές και ανεξάρτητες, αλλά δίνουν η μια στην άλλη πολλές συμβουλές».

Στα τέλη του 2019, η Κάιλι Τζένερ πούλησε το 51% της φίρμας καλλυντικών της και περιποίησης δέρματος, Kylie Cosmetics, στην Coty για 600 εκατομμύρια δολάρια, τιμή που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, το brand ρούχων της Κιμ με την ονομασία Skims, αποτιμήθηκε στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα - και βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την Coty για να εξαγοράσει το μειοψηφικό μερίδιο που πούλησε στην εταιρεία ομορφιάς της, SKKN.

Η Κάιλι Τζένερ ήταν μόλις στην εφηβεία της όταν μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, το μοντέλο Κένταλ Τζένερ, κυκλοφόρησαν τη δική τους σειρά, Kendall + Kylie το 2012, σε συνεργασία με το κατάστημα λιανικής PacSun.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή