ΣΚΑΪ: Φουλ στις πρεμιέρες - Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα

Τα δυνατά χαρτιά του καναλιού του Φαλήρου ρίχνονται στην αρένα
3'

Όταν το ημερολόγιο δείξει 11 Σεπτεμβρίου, ο ΣΚΑΪ θα υποδεχτεί με κάθε επισημότητα τη νέα τηλεοπτική χρονιά! Οι ενημερωτικές εκπομπές μπορεί να έχουν βγει ήδη στον αέρα, όμως από την ερχόμενη Δευτέρα στην αρένα μπαίνουν τα δυνατά χαρτιά της ψυχαγωγίας.

Έτσι, μετά το «Σήμερα» και τους «Αταίριαστους» τη σκυτάλη θα παίρνει στις 11.50 η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s time»! Η παρουσιάστρια θα κρατά συντροφιά καθημερινά με υπέροχη διάθεση και πολλές εκπλήξεις! Στο πλευρό της βρίσκονται, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης και ο Άγγελος Βουράκης. Ξεχωριστοί καλεσμένοι, θέματα και συνεντεύξεις που αξίζει να συζητηθούν, αποκλειστικές ειδήσεις και νέες στήλες που καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο συνθέτουν το περιεχόμενο της εκπομπής. Καθημερινά κοντά τους ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τις υπέροχες συνταγές του.

Στις 13.40 θα ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική και στις 14.00 το μεσημβρινό δελτίο, ενώ στις 15.00 η καρδιά του ΣΚΑΪ θα χτυπά σε ρυθμούς «My style rocks». Το ριάλιτι μόδας είναι στον ΣΚΑΪ για 6η σεζόν με νέο στυλ και μοναδικές παρουσίες. Η Κατερίνα Καραβάτου, στο τιμόνι της παρουσίασης, υποδέχεται δέκα δυναμικές γυναίκες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα αλλά και 3 κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου στο ρόλο της κριτικής επιτροπής.

Η «κολώνα» του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης και ο αφοπλιστικά ειλικρινής Δημήτρης Σκουλός κάθονται ξανά στη θέση της κριτικής επιτροπής και υποδέχονται τη μοναδική Σοφία Χατζηπαντελή. Οι δέκα διαγωνιζόμενες θα επιμελούνται την εμφάνισή τους παρουσιάζοντας καθημερινά ένα outfit που βασίζεται σε δικό τους concept. Κάθε κύκλος εμφανίσεων ολοκληρώνεται με το Gala από το οποίο θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας με έπαθλο 2.500 ευρώ ενώ η fashionista με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί.

Στις 17.30 δράση αναλαμβάνει ο Μάρκος Σεφερλής. «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» έρχεται για καθημερινές, μαγειρικές αναμετρήσεις, μεταξύ των πιο ευφάνταστων ζευγαριών. Ο Μάρκος, στο ρόλο του οικοδεσπότη, βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια, πάντα με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του. Ο Έκτορας Μποτρίνι, στο ρόλο του κριτή, δοκιμάζει και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και συνεπώς, ποια ομάδα συνεχίζει να παίζει. 1.000 ευρώ κάθε μέρα, περιμένουν το νικητήριο ζευγάρι σε ένα μαγειρικό show γεμάτο γέλιο και νοστιμιά.

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο Μονομάχος» υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες κάθε απόγευμα στις 18.45. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ! Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο;