Χαλαρός Κασσελάκης απαντάει για τις δηλώσεις για την Κύπρο: «21 χρόνια είμαι έξω, καταλαβαίνεις»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται χαλαρός στο αεροδρόμιο απαντώντας ότι για τις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις για την Κύπρο, οφείλεται η επί 21 χρόνια απουσία του στο εξωτερικό
GLOMEX
1'

Τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την απαράδεκτη δήλωσή του για το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου αποκαλώντας το «κρατίδιο».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για ακόμα μια φορά προτίμησε να κάνει δηλώσεις σε πρωινή ψυχαγωγική και όχι ενημερωτική εκπομπή απαντώντας τα ίδια και απ’ έξω για τα όσα είπε χωρίς να φιλτράρει ή να γνωρίζει την ιστορία της Κύπρου.

Η κάμερα του Super Κατερίνα τον βρήκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου ρωτήθηκε για τις χθεσινές δηλώσεις και απάντησε για ακόμα μια φορά ότι φταίει το ότι βρίσκεται 21 χρόνια στο εξωτερικό. «Είναι ξεκάθαρο αυτό το οποίο είπα, το είπα και στα κοινωνικά δίκτυα. 21 χρόνια είμαι έξω. Καταλαβαίνεις. Our… Κανείς δεν έχει το αλάθητο σε αυτή τη χώρα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος συνεχίζει την περιοδεία του πριν τον δεύτερο κύκλο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, σε Καβάλα και Δράμα, αφήνοντας ανοιχτό σε ποιο μέρος θα τον βρει το Σαββατοκύριακο.