«Η Γη της Ελιάς»: Τα νούμερα της πρεμιέρας και ο αντίπαλος στην τηλεθέαση 

«Η Γη της Ελιάς»: Η δραματική σειρά του MEGA επέστρεψε με ένα τρίωρο επεισόδιο!
1'

Το βράδυ της Κυριακής, το MEGA με μία κίνηση ματ έβγαλε στον αέρα τον τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Μία ημέρα νωρίτερα από τον ανταγωνισμό, η αγαπημένη παραγωγή μυθοπλασίας επέστρεψε στο κανάλι με ένα τρίωρο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και καθηλωτικές σκηνές.

Το κοινό απέδειξε ότι αδημονούσε για τη νέα σεζόν, με τα μηχανάκια της Nielsen να καταγράφουν υψηλά ποσοστά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις, «Η Γη της Ελιάς» έκανε 22,6% στο σύνολο και 14,8% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι και φέτος θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην prime time.

Aντίπαλος ήταν το σίριαλ «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1. Η παραγωγή, που έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο της στον ΑΝΤ1+ και τώρα προβάλλεται στην ελεύθερη τηλεόραση, έκανε 10,9% στο σύνολο και 12,4% στους τηλεθεατές 18-54, αποσπώντας πολλά σχόλια στο Twitter.

O «Έρωτας Φυγάς» στο OPEN κράτησε παρέα στο 15,3% του συνόλου και στο 7,2% του δυναμικού κοινού.

Απόψε, η βραδινή ζώνη θα γεμίσει με σειρές και πρεμιέρες. Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, ο «Σασμός» του ALPHA, ο «Παράδεισος των κυριών» στον ALPHA, παίρνουν θέση στον προγραμματισμό των σταθμών και το ενδιαφέρον ειναι μεγάλο.