Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή ανεβαίνει «επικίνδυνα» και απειλεί Λιάγκα-Καινούργιου

Το κοινό δεν έχει καταλήξει ακόμη στο πρόγραμμα που θέλει να βλέπει στην πρωινή ζώνη
1'

Οι μετρήσεις της Nielsen δίνουν καθημερινά τον παλμό και αποτελούν ένδειξη του τι επιθυμεί να βλέπει το κοινό. Η πρωινή ζώνη, φέτος, έχει μεγάλο ενδιαφέρον με την πρωτιά να αλλάζει σχεδόν καθημερινά χέρια.

Χθες Τετάρτη, στο σύνολο, είδαμε μία μεγάλη ανατροπή. Οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ απέδειξαν ότι συνεχίζουν να έχουν δυναμική καταφέρνοντας να σημειώσουν 19,1% στο σύνολο και να βρεθούν στην πρώτη θέση. Σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, που έκανε με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 19%. Στο δυναμικό κοινό, στην κορυφή ήταν το «Πρωινό» με 17,9%. Η «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου του ALPHA έκανε 12,9% στο σύνολο και 15,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Η εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», έκανε 10,2% στο σύνολο και 9,5% στο δυναμικό κοινό. Το «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, κράτησε παρέα στο 8,1% του συνόλου και στο 7,7% του δυναμικού κοινού. Το «Breakfast@STAR» έκανε 7,2% και 6,9% σε σύνολο και δυναμικό κοινό, ενώ το «Πρωίαν σε είδον» περιορίστηκε στο 3,9% και στο 6,4%.

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR, με την κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σημείωσε 14% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό.

Η άφιξη, να σημειωθεί, της Ελένης Τσολάκη θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα και θα φέρει νέα δεδομένα.