Ηλέκτρα: Συγκλονιστική η Έμιλυ Κολιανδρή με την ερμηνεία της στη σκηνή του βιασμού

Ανατριχιαστική η Έμιλυ Κολιανδρή στην ερμηνεία της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ηλέκτρα»
Ηλέκτρα: Συγκλονιστική η Έμιλυ Κολιανδρή με την ερμηνεία της στη σκηνή του βιασμού
GLOMEX
1'

Η ΕΡΤ ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με σειρές που μεγάλες παραγωγές.

Η «Ηλέκτρα» είναι μια από αυτές τις σειρές που θα συζητιούνται, λόγω της εξαιρετικής ερμηνείας των πρωταγωνιστών.

Το κουβάρι της ιστορίας, που διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’70, ξετυλίγεται σιγά-σιγά, με τους τηλεθεατές να ακολουθούν την αφήγηση της πρωταγωνίστριας, της Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία εγκλωβίστηκε σε έναν ανεπιθύμητο και καταπιεστικό γάμο.

Στο αποψινό επεισόδιο η Ηλέκτρα υποδέχεται στο σπίτι της για φαγητό τον νέο δάσκαλο του νησιού, τον οποίο υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας, με τον οποίο είχε συναντηθεί προηγουμένως στην ύπαιθρο. Ο σύζυγός της εξακολουθεί να τη διατάζει και να της φέρεται αυταρχικά, απαιτώντας μάλιστα να αλλάξει ακόμη και το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η ίδια για το δείπνο, θεωρώντας το προκλητικό.

Μετά από μία δυσάρεστη συνάντηση με τον Νικόλα, που υποδύεται ο Θανάσης Πατριαρχέας, τον γιο του δημάρχου, με τον οποίο η Ηλέκτρα φλέρταρε σε νεαρότερη ηλικία, η πρωταγωνίστρια φέρνει στον νου της τη σκηνή του βιασμού, τον οποίο υπέστη ένα βράδυ από τον πρώην αγαπημένο της.

Η σκηνή του βιασμού θύμησε εικόνες της σύγχρονης κοινωνίας, με το κοινό να αποθεώνει από τη μία την ηθοποιό για την ερμηνεία της που ήταν ανατριχιαστική και από την άλλη να σκέφτεται πόσο ανταποκρίνεται η σκηνή στα δραματικά γεγονότα του σήμερα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή