Τηλεθέαση: Σκαμπανεβάσματα στη βραδινή ζώνη – Ποιες σειρές κερδίζουν

Τηλεθέαση: Το κοινό φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει επιλέξει τη βραδινή του συντροφιά

Τηλεθέαση: Σκαμπανεβάσματα στη βραδινή ζώνη – Ποιες σειρές κερδίζουν
2'

Οι εβδομάδες περνούν και οι τηλεθεατές αποδεικνύουν ότι «αμφιταλαντεύονται». Οι σειρές, στη βραδινή ζώνη, είναι πολλές και το κοινό απολαμβάνει το ζάπινγκ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούμε σκαμπανεβάσματα στους πίνακες της Nielsen, που αφορούν κυρίως στις νέες παραγωγές μυθοπλασίας.

Μοναδικές εξαιρέσεις ο «Σασμός» και «Η Γη της Ελιάς». Τα δύο σίριαλ, που συνεχίζονται για τρίτη χρονιά, μπορεί να έχουν χάσει μέρος από τα ποσοστά τους όμως πορεύονται με σταθερό κοινό φέτος. Έτσι, χθες, η σειρά του ALPHA σημείωσε 20,3% στο σύνολο και 19,1% στους τηλεθεατές 18-54. H δραματική παραγωγή του MEGA, αντίστοιχα, έκανε 18,8% στο σύνολο και 11,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Από τις νέες σειρές, που κερδίζει το κοινό, είναι ο «Γιατρός» του ALPHA. Η δεύτερη εβδομάδα προβολής αποδεικνύει ότι το σίριαλ «χτίζει» το κοινό του, ενώ χθες έκανε 16,4% στο σύνολο και 18% στο δυναμικό κοινό.

Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, που επίσης σχολιάζεται, χθες «έπεσε» στο 13,9% του συνόλου ενώ στο δυναμικό κοινό κράτησε το 15,2%. Το «Ναυάγιο» του MEGA κράτησε παρέα στο 16,4% του συνόλου και στο 13,8% του δυναμικού κοινού ενώ οι «Παγιδευμένοι» έκαναν 12,2% και 11,5%.

Για την «Παραλία» στην ΕΡΤ1 τα μηχανάκια της Nielsen έδειξαν 6,9% στο σύνολο και 7,3% στο δυναμικό κοινό ενώ για το «Κάνε ότι κοιμάσαι» 3,3% και 4,6%. Οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ περιορίστηκαν στο 4,6% του συνόλου και στο 5,4% του δυναμικού κοινού.

Όσον αφορά στα ριάλιτι σόου της σεζόν; «Η Φάρμα» του STAR έκανε 8,2% στο σύνολο και 10,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Fame Story» 5,4% και 5%.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή