OPEN: Πρόσωπα, εκπομπές και πρότζεκτ που «μαγειρεύονται»

Τα στελέχη του OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης δεν σταματούν να σχεδιάζουνπράγματα
3'

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε επίσημα για το OPEN, με τον Νίκο Κοκλώνη να αναλαμβάνει το κομμάτι της ψυχαγωγίας και να δηλώνει έτοιμος να φέρει αέρα
ανανέωσης στο κανάλι.

Μετά την πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στην πρωινή καθημερινή ζώνη, αύριο Δευτέρα στις 14.00 «προσγειώνεται» στο πρόγραμμα η Κατερίνα Ζαρίφη. Με το αστείρευτο χιούμορ και την εύστοχη ατάκα της, θα υποδέχεται καθημερινά το κοινό στην Οδό Ζαρίφη 2 για τα πιο κεφάτα μεσημέρια. «Τι γίνεται μέσα σε αυτό το σπιτικό; Ποιοι είναι οι ένοικοί του; Πώς εμπλέκονται στη ζωή της Κατερίνας και ποια είναι η ιστορία τους; Τα πράγματα είναι πολύ απλά…. ή μήπως όχι; Η Κατερίνα ζει μαζί με τη γιαγιά της, τη Νούλα, την οποία υποδύεται ο Αντώνης Παπαηλίας, γνωστός και ως Λόλα. Μέσα στο σπίτι τους, υπάρχει μια τηλεορα- ΣΑΡΑ που δεν κλείνει ποτέ και όσα βλέπουν εκεί γίνονται βούτυρο στο ψωμί τους σχολιάζοντας, η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Η Κατερίνα έχει βέβαια και το δικό της podcast, το podcast το καλό, εκεί όπου θα υποδέχεται φίλους και γνωστούς για μια συνέντευξη “έξω απ’ τα δόντια”. Στο σπίτι μπαινοβγαίνει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο
οποίος είναι ο μόνος υδραυλικός που μπορεί να σου «αλλάξει» και τα φώτα. Θα καταφέρει άραγε η Κατερίνα να τον “τυλίξει” στα δίχτυα του έρωτά της; Στην παρέα τους έρχεται και η wannabe influencer, η οποία εισβάλει στη ζωή της Κατερίνας. Η Άννα Ζηρδέλη κάνει στροφή στην ποιότητα των social media», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στα μέσα Νοεμβρίου θα δούμε να βγαίνει στον αέρα και η εκπομπή του
Σαββατοκύριακου.

Αν και ακόμη δεν υπάρχουν τελικές υπογραφές, η διοίκηση φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην ομάδα. Ναταλί Κάκκαβα, Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη, Φοίβος Παπαδάκης, Μαρία Αντωνά, έχουν κλειδώσει ενώ αναμένουμε και τον ρόλο έκπληξη του Τριαντάφυλλου.

Στο OPEN θα βρεθεί φέτος και η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή «Στην Αννίτα». Η εκκεντρική παρουσιάστρια αναλαμβάνει δράση στην απογευματινή ζώνη, με ένα κόνσεπτ γνώριμο και «κομμένο» στα μέτρα της! Τηλεφωνικές γραμμές, το χιούμορ και οι ατάκες της, και κάτι από «Παρατράγουδα», θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το κοινό.

Τα προαναφερθέντα, όμως, δεν είναι τα μόνα που ψήνονται στο κανάλι. Η Σάσα Σταμάτη συζητά για late night εκπομπή, ο Θέμης Γεωργαντάς είναι σε επαφές για τη συνέχεια του «After Dark» ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα και για μία σειρά. Μετά τη μεγάλη επιτυχία, άλλωστε, του «Έρωτα Φυγά», ο σταθμός είναι λογικό να προσανατολίζεται στη μυθοπλασία. Βέβαια, η αδυναμία του Νίκου Κοκλώνη είναι γνωστή για τα ριάλιτι σόου κι έτσι τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το come back του «Big Brother».