Τηλεθέαση: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι κάνουν μονοψήφια στη βραδινή ζώνη

Οι μάχες συνεχίζονται στη βραδινή ζώνη, με νικητές και ηττημένους…

Τηλεθέαση: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι κάνουν μονοψήφια στη βραδινή ζώνη
1'

Βράδυ Πέμπτης, χθες, και οι μάχες στους πίνακες της Nielsen καλά κράτησαν. Σειρές και ριάλιτι διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με το κοινό να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε συγκεκριμένα προγράμματα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο «Σασμός» έκοψε πρώτος το νήμα με 20,9% στο σύνολο και 19,1% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Προξενιό της Ιουλίας» -που ακολούθησε στον ALPHA- έκανε 14,2% και 8,8%. «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA σημείωσε 20,2% στο σύνολο και 12,9% στους τηλεθεατές 18-54.

Οι παραγωγές μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 έκαναν τη δική τους προσπάθεια, ωστόσο τα ποσοστά κινήθηκαν σε χαμηλές πτήσεις. Η δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά» έκανε 6,5% στο σύνολο και 6,9% στο δυναμικό κοινό ενώ «Ο πρώτος από εμάς» -που πήρε το lead in- έκανε 6,2% και 10% αντίστοιχα.

«Η Παραλία» της ΕΡΤ1 κράτησε παρέα στο 6,3% του συνόλου και στο 6% του δυναμικού κοινού, ενώ ο «Όρκος» περιορίστηκε στο 2,6% και στο 1,5%. Οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ δεν ξεπέρασαν το 3,9% του συνόλου και το 3,8% του δυναμικού κοινού.

Όσον αφορά στα ριάλιτι σόου; Το πρόσημο δεν είναι ιδιαίτερα θετικό. Το «I’m a celebrity» του ΣΚΑΪ έκανε 6,4% σε σύνολο και δυναμικό, η «Φάρμα» 7,7% και 10,4% και το «Fame Story» στο STAR 6,3% και 9,1%.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή