My style rocks: Η Ραμόνα Βλαντή έρχεται – Ποια θα είναι η αντίδραση της Χατζηπαντελή;

Η εκρηκτική Ραμόνα Βλαντή θα εμφανιστεί στο στούντιο σήμερα…
My style rocks: Η Ραμόνα Βλαντή έρχεται – Ποια θα είναι η αντίδραση της Χατζηπαντελή;
1'

Είναι από τις παρουσίες που απασχολεί όπου κι αν βρεθεί! Η Ραμόνα Βλαντή, μία παλιά γνώριμη, επιστρέφει σήμερα στο «My Style Rocks»!

Η Ραμόνα έρχεται για να αναπληρώσει ως guest το κενό της απουσίας του Δημήτρη Σκουλού και κρατάει στα χέρια της 5 βαθμούς τους οποίους πρέπει να δώσει σε 4 διαγωνιζόμενες. Ποια θα καταφέρει να αποσπάσει τον μεγαλύτερο βαθμό από την guest κριτή; Ποια fashionista γνωρίζεται πολύ καλά με την Ραμόνα Βλαντή αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν;

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν ζητήσει επανειλημμένως από τις διαγωνιζόμενες να ασχοληθούν πιο πολύ με το στυλ παρά με τους βαθμούς και σήμερα τους δίνεται μια ακόμα αφορμή… Ο Στέλιος Κουδουνάρης εντοπίζει ένα καρτελάκι σε ρούχο διαγωνιζόμενης και αρχίζει μια μεγάλη κουβέντα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει και η τηλεοπτική συνάντηση Ραμόνα-Σοφίας αφού η πρώτη έχει αναφερθεί στο μοντέλο με διόλου κολακευτικά σχόλια.

«Να πάει σε αυτά που κάνει. Η θέση αυτή στο My Style Rocks ανήκει σε μια στιλίστρια ή έναν στιλίστα. Ταΐζουμε και δίνουμε ψωμί σε κάποιους ανθρώπους που δεν αξίζουν», είπε πρόσφατα η Ραμόνα για τη Χατζηπαντελή.

Να σημειωθεί ότι η γκεστ εμφάνιση της πρώην παίκτριας ίσως είναι και ένα τεστάρισμα για την παραγωγή, που σκέφτεται να την εντάξει στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή