Ρένια Λουιζίδου: Το spoiler για τους «Φόνους στο Καμπαναριό»

Τι είπε η Ρένια Λουιζίδου για τη σειρά «Το Σόι σου» 
Ρένια Λουιζίδου
Glomex
2'

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη νέα κωμική σειρά του Alpha «Φόνοι στο καμπαναριό», αλλά και για τις σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Ερωτηθείσα για τη σειρά «Το σόι σου», η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε: «Είχε κάνει 5 χρόνια το Σόι, ήθελε βοήθεια πια. Σεναριακά τα είχαν παίξει τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο να γράψεις κωμωδία.

Δεν είναι παράλογο να σκεφτείς "μήπως έχει κάνει τον κύκλο του;". Αποδείχτηκε όχι η πιο σωστή επιλογή του κόσμου, αλλά δεν είναι για να γίνεται θέμα. Συμβαίνουν αυτά. Εκ των υστέρων όλοι λέμε ότι μπορούσε κι άλλο», είπε.

Η Ρένια Λουιζίδου αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες σειρές που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο: «Μην φανταστείτε ότι ήταν όλες οι σειρές που έπαιζα κοινής αποδοχής. Με τον χρόνο έγιναν επιτυχίες. Ούτε και το «Σόι σου» που είναι και το πιο πρόσφατο, την εποχή που παιζόταν, δεν αποθεωνόταν με τον τρόπο που αποθεώνεται σήμερα.

Ούτε το «Καφέ της Χαράς» ούτε οι «Απαράδεκτοι» ούτε και οι «Παντρεμένοι έχουν ψυχή». Μπορώ να πω ότι περισσότερο έτρωγαν ξύλο και κριτική στην εποχή τους και ο χρόνος ήρθε και τα δικαίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων. Δέχθηκα προτάσεις για να κάνω ίδιους ρόλους και αυτό δυστυχώς είναι ο τρόπος που «δουλεύει» η δουλειά μας. Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς, σε όλα τα πράγματα, σε βλέπουν να κάνεις κάτι καλά και έρχονται 18 προτάσεις πάνω από αυτό», σημείωσε η Ρένια Λουιζίδου.

Ρένια Λουιζίδου: Το spoiler για τη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου, ο κόσμος τη ρωτούσε αν θα ξαναπαίξει σε κωμική σειρά: «Τη μεγαλύτερη αλήθεια τη μαθαίνεις στον μανάβη, στο σούπερ μάρκετ. Πολύ πριν καταλάβουν ότι πρόκειται να παίξω κωμωδία, οι άνθρωποι μου έλεγαν «τι θα γίνει, θα δούμε καμιά κωμωδία να γελάσουμε;», ενώ αποκάλυψε πως οι μοναχές της Αγίας Θεοδούλης δεν είναι εντελώς αθώες: «Όλες οι μοναχές έχουν ένα παρελθόν. Καμιάς η διαδρομή δεν ήταν ρόδινη, μοιραία θα βγει και το παρελθόν της Αρσινόης», είπε για τη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό», δίνοντας spoiler για τις εξελίξεις στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή