Σοφία Βόσσου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου είχε κάνει πρόταση γάμου»

Η Σοφία Βόσσου ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα
GLOMEX
2'

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για τις συνεργασίες που δεν θέλει να ξανακάνει, τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της αλλά και για τον Βασίλη Καρρά.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις συνεργασίες της που της άφησαν πικρία. Μία από αυτές ήταν όταν μαγείρευε στην εκπομπή «Μίλα» στην Τατιάνα Στεφανίδου «Μου έχει αφήσει πικρία ο τρόπος που διεκόπη. Τέλειωσε η εκπομπή Παρασκευή και την ώρα που έφευγα με παίρνει και μου λέει «δεν θα το ξανακάνουμε». Είναι για γέλια και για κλάματα. Εάν μου ξαναπροτεινε τώρα η Τατιάνα να κάνουμε κάτι δεν θα το έκανα», είπε η Σοφία Βόσσου.

Όπως αποκάλυψε: «Δεν θα ξανασυνεργαζομουν τηλεοπτικά με την Έλντα Πανοπούλου. Ήταν κάτι που έγινε, τέλειωσε. Από το "Μεταξύ μας" αποχώρησα γιατί δεν μου άρεσαν οι ίντριγκες».

Σοφία Βόσσου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου είχε κάνει πρόταση γάμου»

Η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που είχε ο πρώην σύντροφός της και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος. «Όταν τον είδα στο νοσοκομείο φοβήθηκα πάρα πολύ, ήξερα όμως ότι θα τα καταφέρει. Όταν άνοιξε τα μάτια του μου είπε ένα αστειάκι και κατάλαβα ότι θα γίνει καλά».

Η τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είχε κάνει πρόταση γάμου και δεν υπήρξε ποτέ διακοπή σχέσεων.

Αποφυλακίζεται σύντομα ο Βασίλης Δημάκης

Η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στον γαμπρό της Βασίλης Δημάκη, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Οσονούπω θα αποφυλακιστεί ο Βασίλης και θα βρουν το δρόμο τους, γιατί τώρα ταλαιπωρούνται με τα επισκεπτήρια», αποκάλυψε.

Σοφία Βόσσου: Αισιοδοξία για τον Βασίλη Καρρά

Για τον Βασίλη Καρρά που δίνει τη δικιά του μάχη με την υγεία του η Σοφία Βόσσου ανέφερε:

«Είναι ένα διαμάντι. Πιστεύω ότι θα γίνει καλά και θα γυρίσει κοντά μας. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά γιατί ξέρω κι από τα δικά μου ότι την περίοδο εκείνη δεν ήθελα πολλά-πολλά, ήθελα την ησυχία μου».