Σασμός Spoiler: O Αστέρης κόβει κάθε επαφή με Μαθιό και Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης παίρνει μεγάλες αποφάσεις, καθώς το μίσος φουντώνει
2'

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι εξελίξεις του «Σασμού» στον ALPHA, με το κοινό να αποθεώνει την τηλεοπτική Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) για την ερμηνεία της ως μητέρα που χάνει το παιδί της.

Τα επόμενα επεισόδια αναμένονται καταιγιστικά. Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Νικηφόρου σκάει σαν βόμβα στη Θοδώρα, η οποία σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Βασιλική. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ προσπαθεί με… νύχια και με δόντια να αποκρύψει την αλήθεια από τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Αστέρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την πρόθεσή του να φύγει με την Αργυρώ στην Αυστραλία. Εκείνη, τυφλωμένη από τον πόνο και την οργή, διαμηνύει στη Μαρίνα ότι το αίμα του εγγονού της θα πληρωθεί με αίμα.

Το μίσος κυριεύει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού της. Φωνάζει τον Μαθιό και του ζητά κάτι για το οποίο δεν πιστεύει στ’ αφτιά του... Παράλληλα, η Καλλιόπη συγκαλεί συμβούλιο με τον Δημητρό και το Νικολή. Τα σχέδιά της είναι σκοτεινά και δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Η Ανω Ποριά είναι βυθισμένη στο πένθος. Ο Αντώνης ενημερώνει τη Μαρίνα για την απειλή της Καλλιόπης. Εκείνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συνετίσει τους άντρες της οικογένειάς της, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία. Η Βασιλική μοιάζει να έχει μεταλλαχθεί, εμφανίζοντας ένα σκληρό πρόσωπο που κανένας δεν περίμενε…

Τις επόμενες εβδομάδες, μάλιστα, θα δούμε μία ακόμη μεγάλη ανατροπή. O Aστέρης, νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και βάζει μπρος με τη Στέλλα για το χωρισμό της περιουσίας. Την ίδια ώρα η Θοδώρα ετοιμάζει την αναχώρησή της από την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει οριστικά να χωρίσει με το Γιώργο.