Το Ναυάγιο Spoiler (12/11): Τι συμβαίνει με Ιπποκράτη και Ειρήνη

Η σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο έρχεται με πολλές εξελίξεις…
2'

Η δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο από το κοινό. Το ενδιαφέρον, στα επόμενα επεισόδια, χτυπά «κόκκινο» με τις ανατροπές να είναι πολλές.

Ο Μάκης και η Λίνα βγαίνουν, επιτέλους, το ραντεβού που είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελε ο Μάκης. Η άρνηση της Λαμπρινής να φορέσει μαύρα και να πενθήσει τον Πέτρο στρέφει το χωριό εναντίον της και φέρνει τον παπα-Γρηγόρη σε δύσκολη θέση.

Ο Πέτρος κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να βρει την κλεμμένη εικόνα στις αποθήκες του Λιμενικού, ρισκάροντας να αποκαλυφθεί το μυστικό του, για να γλιτώσει από τους διώκτες του. Θα τα καταφέρει; Πώς θα αντιδράσει η Βάσω όταν μάθει από τη μητέρα της για τις απιστίες του αρραβωνιαστικού της; Παράλληλα, μία τυχαία αποκάλυψη της Ειρήνης στον Ιπποκράτη εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δήμητρα, η οποία καλείται να του δώσει εξηγήσεις.

Η Λίνα και η Βάσω αναχωρούν για τα Χανιά, ενώ ο Μάκης περιμένει εναγωνίως το τηλεφώνημα της Λίνας που δεν λέει να έρθει… Οταν χτυπάει, επιτέλους, το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο και δεν είναι για καλό...

Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του, αλλά αυτή δεν νιώθει ακόμα έτοιμη. Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, φροντίζοντας για τη μετάθεσή του, αλλά δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν Ανδρέα. Ο Στελής προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή τού επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Και ενώ μία σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα, μία άλλη σύμπτωση θα φέρει νέα ανατροπή: Στην αποθήκη του Λιμενικού μία ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό.