Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με νοιάζει και καθόλου να μην μου μιλάει ο Αλέξης Κούγιας»

Ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν με νοιάζει και καθόλου να μην μου μιλάει ο Αλέξης Κούγιας»
1'

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στα δικαστήρια όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Εκεί υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στην οικογένεια της κατηγορούμενης και του Πέτρου Κουσουλού, στον οποίον έκαναν μήνυση μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια ενώ ο δημοσιογράφος συνελήφθη σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο.

Όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» πήγε να πάρει δηλώσεις από τον Αλέξη Κούγια εκείνος δήλωσε κατηγορηματικά ότι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν μιλάει.

Τότε η παρουσιάστρια φάνηκε να εκνευρίζεται αλλά προσπάθησε να δείξει ότι δεν την ενδιέφερε κιόλας.

«Τι είπε; Στην κα Καινούργιου δεν μιλάω; Παιδιά συγγνώμη, είμαστε στον αέρα; Live είναι; Για ποιο λόγο είπε δεν μου μιλάει; Έχει κάτι προσωπικό μαζί μου; Δεν με νοιάζει και καθόλου να μη μου μιλάει, να στο πω και πολύ απλά. Δεν με νοιάζει και καθόλου να μου μιλάει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου

«Εμένα με νοιάζει η δημοσιογραφική κάλυψη και είδαμε ότι επιτέθηκε σε έναν πολύ καλό συνάδελφο και προσωπικό μου φίλο», πρόσθεσε εκνευρισμένη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή