«Η Γη της Ελιάς» spoiler: Ποια ηρωίδα μένει έγκυος

Η Βάνα Δημητρίου και ο Αντρέας Γεωργίου «μαγειρεύουν» πολλά για τη συνέχεια της σειράς
2'

Η τρίτη σεζόν της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», απασχολεί ιδιαίτερα το κοινό και χαρίζει υψηλά ποσοστά στο κανάλι. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές…. αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις.

Τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε την Άννα να υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και να δηλώνει στον Πότη πως δεν σκοπεύει να το κρατήσει. Εκείνος όμως στεναχωριέται γιατί το θέλει το μωρό. Η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Μέχρι τότε, πάντως, οι εξελίξεις θα είναι πολλές.

Απόψε, ο Στράτος (Νίκος Σαμουρίδης) εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη, όμως, η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Η Αμαλία προτείνει στον Μάνο και τη Μαρίνα να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στενοχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει.

Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Αρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει τον νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη. Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλώς κόρη ενός φίλου του Στάθη. Η Αννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Ο Κουράκος εκφράζει για μία ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.