Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι», Τσιμτσιλή και Λιάγκας κάνουν τη διαφορά στην πρωινή ζώνη

Σε δύσκολες -λόγω ανταγωνισμού- εποχές υπάρχουν κι αυτοί που ξεχωρίζουν, στη μάχη της τηλεθέασης.

Τηλεθέαση: «Αταίριαστοι», Τσιμτσιλή και Λιάγκας κάνουν τη διαφορά στην πρωινή ζώνη
1'

Ο ανταγωνισμός συνεχίζει να απασχολεί τους πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης, που βλέπουν τα νούμερά τους να «πέφτουν» και παλεύουν για να κερδίσουν την πρώτη θέση. Ειδικά φέτος, βλέπουμε έντονα σκαμπανεβάσματα με κάποιους ωστόσο να «κρατούν» την πρωτιά.

Χαρακτηριστικά, χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, οι «Αταίριαστοι» έκοψαν πρώτοι το νήμα σημειώνοντας στο σύνολο 17,6%. Το ενημερωτικό δίδυμο του ΣΚΑΪ πέρασε μπροστά αφήνοντας πίσω τον Γιώργο Λιάγκα με 17,5% και την Κατερίνα Καινούργιου με 13,2%.

Στους τηλεθεατές 18-54, η Κατερίνα Καινούργιου με τη «Super Κατερίνα» έκανε 13% ενώ το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 10,8% και οι «Αταίριαστοι» 10,8% επίσης.

Με ελαφρώς ανεβασμένη διάθεση εμφανίζεται η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη» του MEGA. Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο κράτησε παρέα στο 8,8% του συνόλου και στο 10,4% του δυναμικού κοινού. Το «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά έκανε 8,6% στο σύνολο και 6,9% στο δυναμικό κοινό, το «Breakfast@STAR» 6,4% και 5,9% αντίστοιχα ενώ το «Πρωινό ΣουΣου» στο OPEN 5,9% και 4,7% σε σύνολο και δυναμικό. Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR έκαναν 11,5% στο σύνολο και 9,4% στους τηλεθεατές 18-54.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» δεν αφήνει περιθώρια. Χθες, έκανε 26,5% στο δυναμικό κοινό, νούμερο που εντυπωσιάζει ανεξαρτήτου ζώνης και ώρα μετάδοσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή