Σάσα Μπάστα: «Πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι γιατί με παρακολουθούσε εμμονικός θαυμαστής»

Θύμα… stalker και η Σάσα Μπάστα.
1'

Η Σάσα Μπάστα αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Δημάκη, που αποχώρησε από το σχήμα με το οποίο θα εμφανίζεται η τραγουδίστρια, αλλά και στην απόφασή της να αγοράσει αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, μιλώντας στο MEGA.

«Από τότε που με θυμάμαι, πάντα με χωρίζουν. Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό, δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα ή στους άλλους.

Αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς εκείνον», τόνισε αρχικά.

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο αναγκάσθηκε να αγοράσει αλεξίσφαιρο αμάξι, η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε ότι «είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω», προσέθεσε, πριν αναφέρει για τη Δέσποινα Βανδή ότι «είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν σε εκείνη για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμό μου, από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα».

Σχετικές ειδήσεις