Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να καταδώσει τον αδελφό του

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ βάζει τον Αστέρη να διαλέξει ανάμεσα στην ευτυχία τους και τον Μαθιό…

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να καταδώσει τον αδελφό του
2'

Ο «Σασμός» είναι από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, που συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τις επόμενες εβδομάδες η αγωνία «χτυπά» κόκκινο με τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς, αλλά και αυτή του ζευγαριού με Μαθιό και Καλλιόπη να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

O Aστέρης, νιώθοντας προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και βάζει μπρος με τη Στέλλα για τον χωρισμό της περιουσίας. Ο Αστέρης, προσπαθώντας να παραμείνει αποκομμένος από την οικογένειά του, δέχεται ένα πισώπλατο χτύπημα, αυτήν τη φορά από τη γυναίκα της ζωής του.

Η Αργυρώ συνεχίζει να μην καταλαβαίνει την συμπεριφορά του Αστέρη, όσο εκείνος ακούει ακόμα μια αποκάλυψη που τον απομακρύνει περισσότερο από την οικογένειά του.

Η Καλλιόπη με την Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους μπλέκοντας και τον Τόλη εν αγνοία του. Κι ενώ ο Λάζαρος βρίσκεται στο κρησφύγετο, έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι, κάποιος είναι έξω με σκοπό να σταματήσει τα σχέδιά του.

Ο Μαθιός προσπαθεί να προσεγγίσει τον Αστέρη, εκείνος ωστόσο παραμένει άκαμπτος. Παράλληλα, η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ για το τι έχει συμβεί με την οικογένειά του, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσά τους. Η γιαγιά έχει ένα κακό προαίσθημα για το Λάζαρο, το οποίο δυστυχώς θα επιβεβαιωθεί. Η Βασιλική θα τον αντιμετωπίσει στην κρυψώνα του, αποφασισμένη να τον κάνει να πληρώσει για το κακό που της έκανε.

Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία. Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λόγω της κάλυψης που πιστεύει ότι παρείχε στο Μαθιό για το φόνο του Στεφανή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή